Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Εξελίξεις για την αποζημίωση της πέραν του πενθημέρου εργασίας

 
at 08:33

Εξελίξεις για την αποζημίωση της πέραν του πενθημέρου εργασίας
Πειραιάς: 03-10-2011
     
Αριθμ. Πρωτ.: 27/11     
            

Στη συνέχεια προγενέστερης ανακοίνωσής μας αναφορικά με το θέμα, σας γνωρίζουμε ότι σήμερα 03-10-2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιου ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ καθώς του αρμόδιου Κλαδάρχη Οικονομικών και Υλικοτεχνικών Υποδομών Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Παναγιώτη, με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. ΠΕΝΤΑΖΟ Ηλία και τον αρμόδιο Διευθυντή Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Στη συνάντηση, από πλευράς ΥΠτΠ/ΓΓΑΝ, τέθηκε  το πρόβλημα που είχε ανακύψει στην αποζημίωση της πέραν του πενθημέρου εργασίας του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εξαιτίας της απορριπτικής απάντησης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σχετικά με την μεταφορά των πιστώσεων από τον κωδικό, που προβλέπει τις αποζημιώσεις της νυχτερινής απασχόλησης, στον κωδικό αποζημίωσης για την πέρα του πενθημέρου εργασία και ζητήθηκε η επανεξέταση και η άμεση επίλυσή του.
Οι προαναφερθέντες εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών και Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, κατανοώντας τη σοβαρότητα του θέματος, δεσμεύτηκαν για την άμεση επίλυσή του.
Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί, αναρωτιόμαστε όμως, γιατί θα πρέπει τόσο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίζονται από πλευράς Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους «ελαφρά τη καρδία».
Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον, δε θα χρειαστεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ανάλογα προβλήματα, που δημιουργούν ανασφάλεια και αίσθημα αδικίας στο προσωπικό, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που βιώνουμε ως εργαζόμενοι και ως οικογενειάρχες.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ             Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια