Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Συμπληρωματικός Πίνακας Καλουμένων υποψ. Α/Ξ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ειδικότητας Νομικού έτους 2011 και προσδιορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής υψομέτρησης και ψυχοτεχνικής δοκιμασίας

 
at 06:39

image
Από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανακοινώνεται ότι ο πίνακας Καλουμένων υποψηφίων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού, έτους 2011, όπως καταρτίσθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής και Κατάταξης, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στον πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

Οι αναφερόμενοι στον ανωτέρω Πίνακα υποψήφιοι πρέπει να παρουσιασθούν την 16-11-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο ΠΕΙΡΑΙΑΣ) για Υψομέτρηση ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Υψομέτρησης, φέροντας απαραιτήτως μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Ακολούθως, μετά την άμεση ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Υψομέτρησης, οι διαθέτοντες το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, αυτό της ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ η οποία θα λάβει χώρα αυθημερόν και ώρα 12:00 στη Σχολή Λιμενοφυλάκων.
Σχετικά αρχεία:   ΝΟΜΙΚΟΙ.pdf   Αναδημοσίευση www.hcg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια