Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Εξελίξεις και πρωτοβουλίες ΠΕΑΛΣ για τα ειδικά μισθολόγια & την τροποποίηση Π.Δ.33/2009

 
at 09:37


Πειραιάς, 21-11-2011
Αριθμ. Πρωτ.: 30 /11
Με αφορμή ερωτήματα συναδέλφων για τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες της Ένωσης αναφορικά με τα ειδικά μισθολόγια καθώς την τροποποίηση του Π.Δ. 33/2009 «Μεταθέσεις, αποσπάσεις και τοποθετήσεις Προσωπικού Λ.Σ» σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Α. Ειδικά μισθολόγια
1.    Για το αντικείμενο του θέματος σας γνωρίζουμε ότι, στο ΥΠτΠ συγκροτήθηκε μεικτή Επιτροπή επεξεργασίας νέου μισθολογίου του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος.
2.    Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι, η κατάλληλη και έγκαιρη προετοιμασία, σε περίπτωση προώθησης σχεδίου Νόμου, για τα ειδικά μισθολόγια, από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.
3.    Στις εργασίες της Επιτροπής, κληθήκαμε και θα συμμετάσχουμε προκειμένου, αφενός να εκφράσουμε τις απόψεις μας και αφετέρου να καταθέσουμε τια προτάσεις μας, για το υπόψη θέμα.
4.    Με την πρωτοβουλία αυτή, εκτιμούμε ότι θα αποφευχθεί η επιβολή μονολιθικών λύσεων από κέντρα που ούτε κατ’ ελάχιστον γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του εργασιακού μας χώρου.
5.    Σε κάθε περίπτωση, με τη συμμετοχή μας θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την άποψή μας ότι το προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. δεν αντέχει πλέον άλλες περικοπές.
Β. Τροποποίηση Π.Δ. 33/2009 «Μεταθέσεις, αποσπάσεις και τοποθετήσεις Προσωπικού Λ.Σ»
1.    Με την αριθμ. 77/19-04-2011 Απόφαση κ. Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας με σκοπό την τροποποίηση- συμπλήρωση του Π.Δ. 33/2009. Στην ως άνω ομάδα εργασίας συμμετέχουμε μετά από σχετική πρόσκληση.
2.    Οι εργασίες εξελίσσονται και στο πλαίσιο αυτό έχουμε διατυπώσει τις απόψεις και  προτάσεις μας, που στηρίζονται κατά βάση στην εμπειρία και τη γνώση που αποκτήθηκε στο διάστημα εφαρμογής του π.δ. 33, καθώς και από την ζύμωση των προτάσεων συναδέλφων.
3.    Από την έως σήμερα επεξεργασία, προκύπτουν ουσιαστικές και προς θετική κατεύθυνση αλλαγές, που οδηγούν σε μια ορθολογικότερη και δικαιότερη αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων, που το προηγούμενο π.δ. αδυνατούσε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.
4.    Πλήρης και εμπεριστατωμένη ενημέρωση θα παρασχεθεί μετά την ολοκλήρωση και την υποβολή του τελικού σχεδίου, στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Συνάδελφοι,
Σας γνωρίζουμε ότι με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, καταβάλλουμε  την μέγιστη προσπάθεια σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον για την κατά το δυνατόν επίτευξη των στόχων μας.
 
image

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια