Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση των Ομοσπονδιών Σ.Α. με τον πρόεδρο του κόμματος « Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών

 
at 18:58


omospondies Συνάντηση των Ομοσπονδιών Σ.Α. με τον πρόεδρο του κόμματος « Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», βουλευτή κ. Γιάννη ΔΗΜΑΡΑ

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2011
Αριθ. Πρωτ.: 605/4/33ζ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (10-11-2011) στην Αθήνα συνάντηση των Ομοσπονδιών μας με τον πρόεδρο του κόμματος « Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», βουλευτή κ. Γιάννη ΔΗΜΑΡΑ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών μας συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα.
Εκ μέρους των Ομοσπονδιών, αναλύθηκαν τα αιτήματά μας, όπως καταγράφονται στο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας της τελευταίας πανελλαδικής ένστολης διαμαρτυρίας μας και τονίστηκε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μην πλήξει ανεπανόρθωτα  η οικονομική κρίση τις αστυνομικές υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να είναι σε θέση να εκπληρώσουν την αποστολή τους.
Το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα ζητά από όλα τα πολιτικά κόμματα να αντιμετωπίσουν τα θέματα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας σε πρώτη προτεραιότητα, λαμβάνοντας υπόψη τους την υψηλή τους αποστολή, σε μια περίοδο γενικευμένης κατάρρευσης. Ως ένστολοι δεν απαιτούμε ιδιαίτερη αντιμετώπιση, αλλά τα αυτονόητα.
Ο κ. ΔΗΜΑΡΑΣ αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες των εργασιακών μας χώρων, την αποστολή των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και το ρόλο συνδικαλιστικού μας κινήματος, τόνισε ότι είναι αλληλέγγυος στον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια