Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Αίτημα των Ομοσπονδιών για συνάντηση με τον νέο Πρωθυπουργό

 
at 20:33

 

omospondies_logo

Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2011
Αριθ. Πρωτ.: 605/9/62

Προς: Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος
          κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Λουκά

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

  Αναλάβατε σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Χώρα μας τα ηνία της διακυβέρνησής της, αναθερμαίνοντας τις ελπίδες του ελληνικού λαού, για την αποτροπή της χρεοκοπίας και τη δημιουργία των στέρεων εκείνων βάσεων που θα δημιουργούν τις αναγκαίες συνθήκες και προϋποθέσεις για την οικονομική ανάκαμψη και την ευημερία του τόπου.

  Γνωρίζετε, βεβαίως, ότι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της παλλαϊκής απαίτησης, είναι η διαρκής ύπαρξη σταθερού περιβάλλοντος ασφαλείας σε όλη τη Χώρα μας. Με την εφαρμοζόμενη, όμως, πολιτική του Μνημονίου και τις δραστικές περικοπές ακόμα και των λειτουργικών δαπανών όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, έχουν παρατηρηθεί ήδη έντονα προβλήματα σε πολλές υπηρεσίες και δραστηριότητες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ένστολο προσωπικό, αλλά και για αυτήν καθ' αυτή την αποστολή τους.

  Έχουμε την εδραία πεποίθηση ότι γνωρίζετε το μέγεθος των πραγματικών προβλημάτων και ευελπιστούμε ότι με τη δική σας καταλυτική συμβολή θα αποκαταστήσετε το τρωθέν κύρος και την αποτελεσματικότητα των Σωμάτων Ασφαλείας, εξαιρώντας αυτή τη φορά από τις περικοπές βασικούς τομείς της λειτουργίας τους.

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

  Ενόψει της κατάρτισης του νέου προϋπολογισμού, σας παρακαλούμε να δεχθείτε αντιπροσωπεία μας προκειμένου να σας εκθέσουμε αναλυτικά το μέγεθος του προβλήματος και να σας καταστήσουμε κοινωνό των ανιδιοτελών αξιώσεών μας για τον εκσυγχρονισμό και την αναδιάρθρωση των Σωμάτων Ασφαλείας, ζητήματα ύψιστης σημασίας και προτεραιότητας και για τον πρόσθετο λόγο ότι εφόσον υλοποιηθούν, θα λειτουργήσουν εξυγιαντικά και σε οικονομικό επίπεδο.

  Βασική μας επιδίωξη δεν είναι η ικανοποίηση κάποιων συντεχνιακών αιτημάτων, αλλά η πραγματική διασφάλιση και προάσπιση της υψηλής αποστολής του λειτουργήματός μας στην κρίσιμη και τραγική περίοδο που περνάει η Πατρίδα μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

ypografes_6_omospondion

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια