Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση των Ομοσπονδιών Σ.Α. με εκπρόσωπο του Κ.Κ.Ε.

 
at 14:31

 

Αθήνα 4 Νοεμβρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 605/3/24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή συνάντηση των Ομοσπονδιών μας με τον βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σπύρο Χαλβατζή και το στέλεχος του κόμματος κ. Δημήτρη Αγκαβανάκη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε σχετικό αίτημά μας μετά την τελευταία πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία της 17ης Οκτωβρίου 2011 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

  Εκ μέρους των Ομοσπονδιών, αναλύθηκαν τα αιτήματά μας όπως καταγράφονται στο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας και τονίστηκε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας όποιες κι αν είναι οι πολιτικές εξελίξεις διότι τα προβλήματα θα παραμένουν και οι ένστολοι θα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αποστολή τους.

kke_4-11-2011

  Το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα, ζητά από όλα τα πολιτικά κόμματα να αντιμετωπίσουν τα θέματα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας σε πρώτη προτεραιότητα, λαμβάνοντας υπόψη τους την υψηλή τους αποστολή, σε μια περίοδο γενικευμένης κατάρρευσης. Ως ένστολοι δεν απαιτούμε ιδιαίτερη αντιμετώπιση, αλλά τα αυτονόητα.

  Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, δήλωσαν ότι είναι αρωγοί των προσπαθειών μας για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των ενστόλων ως εργαζομένων, με την επισήμανση όμως ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τους ένστολους για την καταστολή των εργατικών και λαϊκών αγώνων. Παράλληλα, επισήμαναν τον κίνδυνο προβοκατόρικων ενεργειών με στόχο το Συνδικαλιστικό Κίνημα και την κατατρομοκράτηση του λαού μας.

ypografes_omospondion2

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια