Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Ρυθμίσεις που αφορούν στο προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
at 11:00

 

Πειραιάς, 25-11-2011
Αριθμ. Πρωτ.:33/11Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης, της προώθησης σχεδίων Π.Δ., που αφορούν θέματα του προσωπικού Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ., για τα οποία καμία ενημέρωση δεν είχαμε και δε μας δόθηκε η ευκαιρία της συμμετοχής και της κατάθεσης των απόψεών μας.
Με λύπη διαπιστώνουμε ότι επιχειρείται εκ νέου η υπονόμευση της συνδικαλιστικής παρουσίας για θέματα που αφορούν στην επαγγελματική ζωή και εξέλιξή μας. Παρά το γεγονός ότι έχουμε διατυπώσει πολλές φορές, δημόσια, την άποψή μας για την αναγκαιότητα ουσιαστικών αλλαγών στα υπό ρύθμιση θέματα, ώστε μέσα από την συνεργασία, με καλή πίστη και σύνεση, να εξεταστούν συνολικά και διεξοδικά, για άλλη μια φορά, διαπιστώνουμε να γίνονται αποσπασματικές ρυθμίσεις – τροποποιήσεις, εν τη απουσία μας.
Αλήθεια, γιατί γίνεται αυτό και ποιοι είναι εκείνοι που δεν έχουν το σθένος ή δεν επιθυμούν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για το κοινό καλό; Φαίνεται ότι για ορισμένους η συμμετοχική δημοκρατία και η συνδικαλιστική συνεισφορά στα κοινά είναι λέξεις κενές περιεχομένου.
Εμείς έχουμε υποχρέωση, διατηρώντας την αξιοπρέπειά μας και ανεξάρτητα αν κάποιες από τις τροποποιήσεις αυτές αποτελούν μέρος του διεκδικητικού μας πλαισίου, να καταγγείλουμε όλη αυτή τη μεθόδευση κακών συμβούλων του κ. Υπουργού, αφήνοντάς τους στην κρίση σας, αλλά και στο μοναχικό δρόμο που επέλεξαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια