Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Γενική Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Μήνυμα συμπαράστασης των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας

 
at 20:56

 

Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2011
omospondies
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Με τη σημερινή Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι εργαζόμενοι όλης της χώρας στέλνουν και σήμερα στην Κυβέρνηση ένα ακόμα μήνυμα ενότητας και ενδυνάμωσης του αγώνα τους, ενάντια στην πολιτική του Μνημονίου και των τροϊκανών.
Οι μαζικοί και επίπονοι αγώνες των αγανακτισμένων πολιτών οδήγησαν στην «πτώση» της προηγούμενης μονοκομματικής Κυβέρνησης και στο σχηματισμό μιας προσωρινής τρικομματικής διακυβέρνησης, η οποία ωστόσο έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει με απόλυτη ακρίβεια την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, καταδικάζοντας στη φτώχεια το λαό μας και την ίδια ώρα, αφήνοντας στο απυρόβλητο όλους εκείνους που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Ο λαός μας, αρνείται να μετατραπεί σε «πειραματόζωο» των πολιτικών και οικονομικών αδιεξόδων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναζητά μια άλλη πολιτική οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας.
Ως ένστολοι πολίτες, που με τους δικούς μας αγώνες, έχουμε αναδείξει κι εμείς τα δικά μας προβλήματα και τις δικές μας αγωνίες για το μέλλον των εργασιακών μας χώρων, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσοι αντιστέκονται στην εφαρμογή των δυσβάστακτων, μονομερών, οικονομικών μέτρων και απαιτούμε από την Κυβέρνηση και τους τροϊκανούς να αναθεωρήσουν την πολιτική τους.
- Αγωνιζόμαστε για το σταμάτημα των περικοπών του Κρατικού Προϋπολογισµού έτους 2012 και απαιτούμε να διασφαλιστεί το αγαθό της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη, με τη μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας, ως πρώτη προτεραιότητα, χωρίς κομματική εκμετάλλευση και αντιπαραθέσεις.
- Διεκδικούμε ένα νέο µισθολόγιο για το ένστολο προσωπικό, που θα διορθώνει τις αδικίες και θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες για την πραγματική αποζημίωση της επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας μας με σεβασμό στον ένστολο και στην αποστολή του.
- Όχι άλλες περικοπές. Φτάνει πια με την πολιτική της ανηλεούς φορολόγησης των ασθενέστερων. Να πληρώσουν αυτοί που προκάλεσαν την κρίση.
Ο αγώνας συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια