Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Κοινή Επιστολή των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σ.Α. στον κ. ΥΠτΠ - Υπεύθυνη Ενημέρωση για το Μισθολόγιο

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 19:43

omospondies_logo
Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ: 500/1/16
Προς: Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
          κ. Χρήστο ΠΑΠΟΥΤΣΗ
Κοιν.: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
    Κύριε Υπουργέ,
    Σε συνέχεια άλλων εγγράφων αιτημάτων μας για άμεση συνάντηση μαζί σας, επανερχόμαστε σήμερα με αφορμή τις τελευταίες αντιφατικές πληροφορίες ή και σκόπιμες διαρροές περί των σχεδιασμών της Κυβέρνησης αναφορικά με το μισθολόγιο των ενστόλων.
  Επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε ότι ανεύθυνες ερμηνείες και σπερμολογίες τείνουν να προκαλέσουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ένα ρευστό περιβάλλον με αναπάντητο το καίριο ερώτημα τι μέλλει γενέσθαι... Αδυνατούμε να δεχθούμε ότι μια υπεύθυνη Κυβέρνηση μπορεί να μένει απλός θεατής όσων ηθελημένα ή άθελά τους παίζουν με την υπηρεσιακή μας υπόσταση, καλλιεργώντας κλίμα ανησυχίας και αγωνίας άλλοτε «πληροφορώντας» μας ότι θα ακολουθήσουμε το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και άλλοτε ότι επίκειται η θεσμοθέτηση ειδικού μισθολογίου.
   Όπως γνωρίζετε, η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί για το θέμα, κατέληξε σε συγκεκριμένη πρόταση, η οποία αποτελεί και τη κόκκινη γραμμή για τις Ομοσπονδίες μας, που θέλουν να σέβονται το δικαίωμα του ένστολου για ένα στοιχειωδώς αξιοπρεπή, ελάχιστο, διασφαλισμένο μισθό. Δεν γνωρίζουμε ποιοι και τι απεργάζονται ερήμην μας.
   Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι από την πλευρά μας θα δώσουμε τη μάχη των μαχών για να μην καταλήξουν οι ένστολοι βορά στα κυκλώματα της διαφθοράς, ή στην καλύτερη περίπτωση, για να μη θεωρήσουν πάρεργο την κύρια απασχόλησή τους, αναζητώντας στη δεύτερη ή την τρίτη, εκτός υπηρεσίας, δουλειά τις βασικές βιοποριστικές τους πηγές.
    Παρακαλούμε να διευκρινίσετε δημοσίως εντός της σήμερον τις προθέσεις της Κυβέρνησης και να μας γνωστοποιήσετε άμεσα την ημερομηνία συνάντησής μας για να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε δημοσίως την ανακολουθία λόγων και έργων.

ypografes_omospondion3

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια