Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Ομοσπονδιών και Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας με ΣΥΡΙΖΑ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 19:41


omospondies_logo
Αθήνα 27 Ιανουαρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/4/34

   Αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών μας συναντήθηκαν χθες 26/1/2012 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με τους βουλευτές κ.κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, Θεόδωρο Δρίτσα και Βασίλη Μουλόπουλο, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τις αντιπροσωπείες εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουμε και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός εφόσον χρειαστεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.
   Εκ μέρους των Ομοσπονδιών τονίστηκε ότι ουδεμία πρόοδος έχει υπάρξει στα χρονίζοντα διαρθρωτικά, οργανωτικά, θεσμικά και οικονομικά αιτήματά μας, τα οποία επιδεινώνονται με την οικονομική κρίση και τα αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνονται στο όνομα της αντιμετώπισής της.
   Σ' αυτά έρχεται να προστεθεί η αβεβαιότητα για το νέο μισθολόγιο με τις σκόπιμες διαρροές που θέλουν άλλοτε να εξαιρούνται οι ένστολοι και άλλοτε να εντάσσονται στο νέο ενιαίο μισθολόγιο, ακολουθώντας τη «μοίρα» των υπολοίπων δημοσίων υπαλλήλων κλπ, με αποτέλεσμα να διογκώνεται η ανησυχία και να πλήττεται το ηθικό όλων. Τέθηκε δε το ερώτημα γιατί οι αρμόδιοι υπουργοί αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν δημοσίως το τοπίο; Άραγε αναμένουν τις ντιρεκτίβες των τροϊκανών, ενώ εκ μέρους μας έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη και κοστολογημένη πρόταση;
   Επίσης, έγινε ενημέρωση για το τεράστιο πρόβλημα της μη συνταγογράφησης φαρμάκων και ιατρικής κάλυψης, για το «κούρεμα» των αποθεματικών των ταμείων, για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος κ.ά.
   Με αυτά τα δεδομένα, τονίσαμε την ειλημμένη απόφασή μας για κλιμάκωση των διαμαρτυριών και διεκδίκηση όλων των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της απεργίας.
Με εκτίμηση

 ypografes_omospondion3

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια