Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Διδακτικό Προσωπικό Σχολών Δοκίμων Υ/Ξ - Λ/Φ Κ.Ε. Πόρου

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:37


Πειραιάς, 13-02-2012
Αριθμ. Πρωτ.:06/12

Όπως είναι γνωστό, στο Κ.Ε. Πόρου φοιτούν τα νέα στελέχη Υ/Ξ και Λ/Φ του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. που προσελήφθησαν πρόσφατα και από τον Ιανουάριο εκπαιδεύονται σύμφωνα με τους κανονισμούς των οικείων σχολών.

Για άλλη μια φορά, η αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας για την εκπαίδευση των στελεχών μετακυλύεται σε νέους Αξιωματικούς ΛΣ, που πέραν των καθηκόντων τους επιφορτίζονται και με την εκπαίδευση.

Η απομάκρυνσή μεγάλου αριθμού Α/Ξ, που έχουν οριστεί ως Καθηγητές, από τις υπηρεσίες τους, δημιουργεί έντονα προβλήματα στις ήδη υποστελεχωμένες Διευθύνσεις του Αρχηγείου, ενώ και οι ίδιοι οι Α/Ξ καθηγητές, που έχουν οριστεί για την εκπαίδευση των Δοκίμων Υ/Ξ και Λ/Φ, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, τόσο στο εκπαιδευτικό τους έργο, όσο και στην μετακίνηση και παραμονή τους στο Κ.Ε. ΠΟΡΟΥ, συγκεκριμένα:

Α. Ορίζονται, Αξιωματικοί Λ.Σ. χωρίς διδακτική εμπειρία ή καλούνται να διδάξουν μαθήματα εκτός του γνωστικού τους αντικειμένου.

Β. Σε πολλές περιπτώσεις δεν τους χορηγούνται εγχειρίδια διδακτέας ύλης, αλλά ζητείται από τους ίδιους να συγγράψουν σημειώσεις, όπου απαιτείται, ή να συμπληρώσουν και να εκσυγχρονίσουν τα υφιστάμενα εγχειρίδια. Με ποια εμπειρία άραγε;

Γ. Αναγκάζονται να μετακινούνται, χωρίς τη λήψη προκαταβολής έναντι των οφειλόμενων οδοιπορικών εξόδων για την κάλυψη της μετακίνησης, διαμονής και διατροφής τους.

Δ. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο αποζημιώνονται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους ως Καθηγητές.

Για άλλη μια φορά, αντί ενός σύγχρονου μοντέλου εκπαίδευσης των στελεχών, που θα παρέχει στους εκπαιδευόμενους τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις για την επαγγελματική εξέλιξή τους, επιλέχθηκε η προχειρότητα και ο αυτοσχεδιασμός, που υπερισχύουν της λογικής και του αυτονόητου, συγκεκριμένα του ορθού προγραμματισμού και της σύγχρονης αντίληψης για την παρεχόμενη εκπαίδευση.

Καλούμε τους αρμοδίους να προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για την αποκατάσταση των προαναφερομένων, τόσο για την βελτίωση των εκπαιδευτικών αναγκών των εκπαιδευομένων όσο και για τις ανάγκες των μετακινούμενων Αξιωματικών καθηγητών, εκπαιδευτών. 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ          Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια