Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή της ΠΕΑΛΣ για τις μετακινήσεις προσωπικού Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. στο εξωτερικό

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:37

ΠΡΟΣ: Γενικό Γραμματέα Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας
κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο

ΚΟΙΝ.: κ. Αρχηγό ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ
Αντιναύαρχο ΛΣ ΣΟΥΛΗ Κωνσταντίνο
                        
Κύριε Γενικέ,

Στις 08-02-2012 οι Διευθύνσεις του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ενημερώθηκαν από την αρμόδια οικονομική υπηρεσία του Αρχηγείου, ότι για τις μετακινήσεις του προσωπικού στο εξωτερικό, δεν υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, προκειμένου να εισπραχθούν χρήματα από τους συναδέλφους, πριν από την μετακίνησή τους.

Συγκεκριμένα, όσοι μετακινούνται στο εξωτερικό για εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας, θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα της μετακίνησης, διαμονής και διατροφής τους, οι ίδιοι, άμεσα και αργότερα …. ποιος ξέρει πότε; (η πρακτική του αργότερα είναι γνωστή) υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα εισπράξουν τα οφειλόμενα. 

Εκπλησσόμεθα από τη νέα αυτή αντίληψη και πρακτική, που είναι έξω και πέρα από κάθε λογική, δηλαδή να ζητείται από επαγγελματίες χαμηλόμισθους να καταβάλλουν από την τσέπη τους όλα αυτά τα έξοδα, ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε.

Πιστεύετε ότι υπάρχει σήμερα πλεόνασμα στους οικονομικούς προϋπολογισμούς των συναδέλφων, ώστε να αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, τέτοιου είδους υποχρεώσεις; Είναι βέβαιο ότι κανείς δεν έχει αυτή την πολυτέλεια.

Θεωρούμε απαράδεκτη την εκμετάλλευση της επαγγελματικής ευσυνειδησίας των συναδέλφων, που σε πολλές περιπτώσεις, αναγκάζονται να υποκύπτουν στις «πιέσεις», αποδεχόμενοι την διαδικασία, ακόμα και καταφεύγοντας σε «δάνειες δυνάμεις». Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης εκ των προτέρων των μετακινήσεων αυτών, να μην πραγματοποιούνται, έως ότου εξευρεθεί λύση στο πρόβλημα.  

Ζητάμε την άμεση και καταλυτική παρέμβασή σας, για να σταματήσει αυτή η παράλογη, καταχρηστική και προδήλως παράνομη πρακτική. 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ    Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια