Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ENOTHTA - ΑΓΩΝΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:38

Πειραιάς 12-02-2012

Αριθμ. Πρωτ.: 04/12

Σήμερα, 12-02-2012 συζητείται και ψηφίζεται από τη Βουλή με την μορφή του κατεπείγοντος, το νέο μνημόνιο, το οποίο κατ’ απαίτηση των δανειστών και της Τρόϊκας και με την πλήρη αποδοχή των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση, προβλέπει νέα δυσβάστακτα μέτρα για το λαό και την Χώρα.

Επιχειρείται η παραπέρα εξαθλίωσή μας, με την κατάργηση κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει μεταφερθεί στις πλάτες των ανίσχυρων χωρών, στα πλατιά λαϊκά στρώματα και στους μη προνομιούχους. Οι λογικές αυτές έχουν οδηγήσει σε πολιτικές βίαιης αναδιανομής του πλούτου σε βάρος των πολλών, με θύματα, την απασχόληση, τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, το κοινωνικό κράτος.

Λέμε ΟΧΙ στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και τα οποία θα αποτελέσουν την ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας.

Για την απόκρουση της πολιτικής αυτής, ενώνουμε τη φωνή μας και τις δυνάμεις μας, με όλους τους εργαζόμενους, ενάντια στην άδικη οικονομική πολιτική της λιτότητας, της εξαθλίωσης, της φτώχειας.

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα. Σας καλούμε στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 12-02-2012 και ώρα 17:00 στο Σύνταγμα.

Μόνο με την ενεργή συμμετοχή σας υπάρχει ελπίδα να ανατρέψουμε στην πράξη αυτή την άδικη και καταστροφική πολιτική, που κατεδαφίζει εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Η ελπίδα είναι στον αγώνα που μπορεί να ανατρέψει πολιτικές και να δημιουργήσει τις προοπτικές για ένα καλύτερο αυριο .

                                                 ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος     Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ     Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια