Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Χώρος Στρατωνισμού στο Αρχηγείο

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:07

Αριθμ Πρωτ.: 12/12

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι στο κτίριο του Αρχηγείου έχει διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος στρατωνισμού, για την προσωρινή διαμονή του προσωπικού, που μετακινείται για υπηρεσιακούς λόγους από τις περιφερειακές υπηρεσίες εκτός κέντρου.

Η ενημέρωση αυτή εξ’ αρχής μας προξένησε ερωτηματικά για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός τέτοιου χώρου, εφόσον για τους μετακινούμενους υπάρχει συγκεκριμένη, προβλεπόμενη διαδικασία για την διαμονή και αποζημίωσή τους για υπηρεσιακούς λόγους.

Παράλληλα, διαπιστώσαμε ότι ο διατιθέμενος αυτός «κατάλληλος» χώρος, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται, στοιχειωδώς, στις ανάγκες για τις οποίες υποτίθεται ότι διατίθεται, αλλά ουσιαστικά, μιλούμε για έναν ενιαίο χώρο δέκα ατόμων, χωρίς χώρους ατομικής υγιεινής και ενδιαίτησης.

Εύλογα λοιπόν αναρωτιόμαστε, εάν αυτός είναι ένας εύσχημος, προσχηματικός τρόπος παράκαμψης της υποχρέωσης της πολιτείας για την καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης για την διαμονή των μετακινουμένων.

Καλούμε άμεσα την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να επιληφθεί του θέματος, καθώς η πρωτοβουλία αυτή, κατά την εκτίμησή μας, ουδεμία σχέση έχει με την καλώς εννοούμενη διοικητική μέριμνα προς όφελος των στελεχών Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, αντίθετα προσβάλλει και υποτιμά το προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ               Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια