Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Ημέρα της γυναίκας

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:02


                                                          Αριθμ. Πρωτ.: 10/12


Το 1910, στην Διεθνή Διάσκεψη της Κοπεγχάγης, καθιερώνεται ο διεθνής χαρακτήρας της Ημέρας της Γυναίκας. Τη δεκαετία του '60, η άνοδος του φεμινιστικού κινήματος στη Δύση αναζωογόνησε τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, που από το 1975 τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και είναι μια μέρα αφιερωμένη στην ανάδειξη των αγώνων και των κατακτήσεων των γυναικών, καθώς του ρόλου τους στην διαμόρφωση της ιστορίας.
Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία ο ρόλος της γυναίκας στην οικογένεια, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην πολιτική, στην κοινωνική ζωή, στα πολιτισμικά δρώμενα, είναι περισσότερο παρά ποτέ σημαντικός.

Η ΠΕΑΛΣ, τιμά τη γυναίκα Λιμενικό, που λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματός της, προσπαθεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της ως μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη. Ειδικότερα δε, στέκεται στο πλευρό της γυναίκας Αξιωματικού, που κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες, συμμετέχει ισότιμα στον αγώνα με τους άνδρες συναδέλφους της στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. υπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο.

Καμία κατάκτηση όμως δεν επιτυγχάνεται χωρίς συμμετοχή, γι’ αυτό καλούμε τις γυναίκες Αξιωματικούς να ενισχύσουν με την παρουσία τους την Ένωση και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, ιδίως σήμερα που τα οικονομικά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα πλήττονται όσο ποτέ άλλοτε.
Για το Δ.Σ.
O Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ               Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια