Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:18
 Αριθμ. Πρωτ. 18/12

Μόνο ως κοινωνικό αποκλεισμό και βαρβαρότητα μπορούμε πλέον να χαρακτηρίσουμε τον αποκλεισμό μας, εδώ και περίπου τρία χρόνια, από το δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση. 

Δικαίωμα που στερεί από μας και τις οικογένειες μας η ίδια η πολιτεία, αντί να «απλώνει» δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους εργαζομένους και μάλιστα, όταν εκείνοι, με συνέπεια, καταβάλουν τις ανάλογες ασφαλιστικές εισφορές.

Γεγονός είναι ότι δεν γνωρίζουμε άλλη ίδια περίπτωση στον δημόσιο βίο, που για ένα τόσο μεγάλο διάστημα, εργαζόμενοι εμπαίζονται και λοιδορούνται για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Καμιά από τις δεσμεύεις που είχαν αναληφθεί στην από 25-01-2012 σύσκεψη, από την πολιτική ηγεσία αναφορικά με την επίσπευση των διαδικασιών και την ομαλοποίηση της κατάστασης για παροχή πλήρους ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των στελεχών και των οικογενειών τους, δεν υλοποιήθηκε.  

Άλλη μια φορά, όλα τα χρονοδιαγράμματα και οι υποσχέσεις «πήγαν περίπατο», έγιναν «θα».

Άλλη μια φορά, αντί λύσης προβάλλονται νέες δικαιολογίες. Η αναποτελεσματικότητα και η αποτυχία τους να διαχειριστούν αυτή την κρίση, αναμφισβήτητη.

Μετά τα παραπάνω, αναλογιζόμενοι την συνδικαλιστική μας ευθύνη, μια και μόνο δυνατότητα μας απέμεινε, η προσφυγή στα ένδικα μέσα, αν και δεν αποτελεί επιλογή, είναι ανάγκη και μονόδρομος. 

Για τον σκοπό αυτό, η ΠΕΑΛΣ ανέθεσε σε νομικό σύμβουλο, τη διερεύνηση του θέματος και την επεξεργασία των ενεργειών που θα απαιτηθούν από την πλευρά μας, εφεξής, για την οριστική επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος που μας ταλαιπωρεί.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ            Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια