Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Παρέμβαση ΠΕΑΛΣ στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου για τις δαπάνες Υγειονομικής Περίθαλψης

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:29

ΠΕΑΛ.Σ
30-05-2012
Αριθμ. Πρωτ. 37/12


Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την επίσπευση των διαδικασιών επίλυσης του προβλήματος, αναφορικά με την αποπληρωμή των οφειλομένων δαπανών ιατρών, φαρμακείων, διαγνωστικών κέντρων κλπ. προς αποκατάσταση της παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιήθηκε σήμερα 30-05-2012 συνάντηση της Ένωσης με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Επισημάναμε τη κρισιμότητα του θέματος και καταστήσαμε σαφή την πρόθεσή μας να διεκδικήσουμε την άμεση επίλυσή του, εντός του πλαισίου που ορίζει ο Νόμος. 

Ζητήσαμε να μας εξηγηθούν οι λόγοι, που η διαδικασία ελέγχου και ενταλματοποίησης των δαπανών δεν προχωρά, όπως εμείς επιθυμούμε και οι περιστάσεις απαιτούν και   προειδοποιήσαμε ότι η ώρα ανάληψης αλλά και απόδοσης ευθυνών στον καθένα ξεχωριστά, που διαχειρίζεται το θέμα, έφτασε. 

Ζητήσαμε την επίσπευση των διαδικασιών καθόσον αφορά οφειλόμενες ενέργειες  της υπηρεσίας του, τονίσαμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού και αδικαιολόγητων καθυστερήσεων και μεταφέραμε την πρόθεσή μας να βοηθήσουμε  από την πλευρά μας, με οποιοδήποτε τρόπο, κριθεί για τυχόν απεμπλοκή θεμάτων, αλλά και ενεργοποίηση υπηρεσιών.

Αναγνωρίζοντας ότι η  συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και υπήρξε, από την πλευρά του Διευθυντή, κατανόηση του προβλήματος, απαντήσεις ουσιαστικές δεν δόθηκαν αλλά και δεσμεύσεις δεν υπήρξαν. Αντίθετα, επιφυλάχθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα  που τέθηκαν, γνωστοποιώντας μας μόνο, ότι ο μήνας Ιούνιος θα αποτελέσει κρίσιμη καμπή για την επίλυση ή όχι του θέματος. 

Το αποτέλεσμα της συνάντησης δεν υπήρξε ικανοποιητικό, αισιόδοξο και  δηλώνουμε περισσότερο αποφασισμένοι για τη συνέχεια. Για κάθε νέα εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους.

Για το Δ.Σ.
O Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                        Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια