Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Εξώδικη Διαμαρτυρία της ΠΕΑΛΣ στον Οίκο Ναύτου

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:40


Αριθμ. Πρωτ.  36/12

Ενημερώνουμε ότι, με αφορμή την παρελκυστική τακτική που ακολουθείται για περισσότερο από ένα χρόνο, από τον Οίκο Ναύτου, αναφορικά με την υποχρέωση απόδοσης ποσοστού 3% στο ΜΤΝ/ΕΛΟΑΝ, για παρεχόμενες υπηρεσίες από στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στα παραρτήματα Οίκου Ναύτου και τα περιφερειακά γραφεία, προχωρήσαμε σήμερα 29-05-2012, στην αποστολή εξώδικης διαμαρτυρίας.

Η διαμαρτυρία μας έγκειται στο γεγονός ότι η τελευταία ενέργεια της Προέδρου του Οίκου Ναύτου με το αριθμ. πρωτ. 8866/2012  έγγραφό της, φέρει σε δυσχερή θέση, τα μέλη μας Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στα ΠΟΝ και Περιφερειακά Γραφεία του Οίκου Ναύτου, καθώς και τους Προϊσταμένους τους, οι οποίοι πρέπει να παραβούν τον Νόμο και τις εντολές του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, διότι ο Οίκος Ναύτου δεν εφαρμόζει τον Νόμο.

Το θέμα, έγκαιρα, είχαμε αναδείξει με την από 12-04-2011 σχετική επιστολή μας στους αρμόδιους Υπουργούς, ενώ παράλληλα, το ίδιο διάστημα, από τις ενέργειές μας, προκλήθηκε επίκαιρη ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Προασπιζόμενοι τα μέλη μας θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στην διεκδίκηση εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας, για όσα δικαιούμαστε και με διάφορες αιτιάσεις μας στερούν.  

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                 Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια