Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:01


Αριθμ. Πρωτ: 35/12

Παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα αλλά και δεν είναι στις αρχές μας ο σχολιασμός ανώνυμων πληροφοριών, ακόμα και αν αυτές είναι προδήλως ανυπόστατες, κακόβουλες και  ψευδείς, σήμερα θα κάνουμε την εξαίρεση τοποθετούμενοι με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. 

Διαψεύδουμε τις όποιες πληροφορίες διακινούνται ανωνύμως, μεταξύ συναδέλφων αλλά και στο διαδίκτυο και αφορούν σε υποτιθέμενες ενέργειές της Ένωσης ή μεμονωμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά του Π.Δ. περί «Ιεραρχίας, προαγωγών, αποστρατείας, ειδικών υποχρεώσεων και απαγορεύσεων προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής». 

Καλούμε τους «γνωστούς αγνώστους» που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, όπως νομίζουν και διακινούν τα ΨΕΥΔΗ αυτά, να πάψουν να το κάνουν και να αντιληφθούν ότι η παραπληροφόρηση αλλά και η συκοφαντία έφτασαν στο τέλος τους και θα βλάψουν τελικά τους ίδιους τους θύτες. 

Το ήθος μας, η συνδικαλιστική μας δράση και πορεία δεν αφήνουν περιθώρια για «δεύτερες σκέψεις» και «παιχνίδια κάτω από το τραπέζι». Ο  λόγος μας είναι δημόσιος, σαφής, καθαρός και έτσι θα μείνει.

Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια