Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Ομολογία …. αδιεξόδου για την υγειονομική περίθαλψη

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:56


Αριθμ. Πρωτ.: 39/2012

Σας ενημερώνουμε ότι με την από 13-06-2012 απόφαση του κ. Αρχηγού Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. συγκροτήθηκε Ομάδα Εργασίας, σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του κλάδου υγείας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην οποία συμμετέχουμε, αποδεχόμενοι σχετική πρόσκληση.

Το έργο της Επιτροπής θα είναι η επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για δομικές αλλαγές του συστήματος των υπηρεσιών υγείας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και η θεσμική θωράκιση του τομέα υγείας των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους.

Κατά την άποψή μας, η συγκρότηση αυτής της Ομάδας, αποτελεί ομολογία του τραγικού αδιεξόδου που βρισκόμαστε σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί αυτή σε «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», για λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος κι εμείς, με τη συμμετοχή μας, σε «εξιλαστήρια θύματα», αλλά ούτε και θα αποτελέσουμε τον «Δούρειο Ίππο» για την υιοθέτηση αλλαγών, που δεν εξυπηρετούν τα πραγματικά συμφέροντα των στελεχών.

Είναι γνωστό, ότι ο τομέας υγείας των ασφαλισμένων του Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. και των οικογενειών τους, κατά βάση, διέπεται από τα ισχύοντα για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου δεν παρατηρούνται ανάλογα προβλήματα. Δυστυχώς, στην περίπτωσή μας, τραγικές πολιτικές και αστοχίες υπηρεσιακές των καθ’ ύλην αρμοδίων, οδήγησαν τα πράγματα σε αδιέξοδο. 

Επισημαίνουμε και τονίζουμε ότι μια πιθανή εξέλιξη ένταξής μας στον ΕΟΠΥΥ, όπως κατά καιρούς προτάθηκε, θα αποβεί μοιραία για το σύστημα, γεγονός που γίνεται άμεσα αντιληπτό, φτάνει να δούμε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σήμερα, οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού αυτού.

Έχουμε τονίσει, κατ’ επανάληψη, ότι για να ομαλοποιηθεί η υφιστάμενη κατάσταση, απαιτείται να δοθεί πολιτική λύση. Παράλληλα, για το μέλλον, οφείλουμε να παραδειγματιστούμε από τις ακολουθούμενες διαδικασίες, στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με νεότερες ανακοινώσεις μας, θα σας ενημερώνουμε για την πορεία των εργασιών. 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ               Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια