Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Επιστολή ΠΕΑΛΣ για την νέα αναστολή ενταλματοποίησης υγειονομικών και οδοιπορικών δαπανών

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:58Αριθμ. Πρωτ.36/12  

Προς:
Υπουργό Ναυτιλίας
κ. Κωστή ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ

Κύριε Υπουργέ,

Τα τελευταία χρόνια, το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μαστίζεται από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται «ανικανότητα διαχείρισης των αυτονόητων», με θύματα, πάντα και μόνιμα, τα στελέχη του Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. 

Μόλις χθες για άλλη μια φορά, ο ίδιος «ιός» χτύπησε με την αναστολή ενταλματοποίησης χιλιάδων δικαιολογητικών που αφορούν σε δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης και οδοιπορικών εξόδων παρελθόντων ετών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία δημοσιονομικού ελέγχου στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, μετά την δημοσίευση του νέου Π.Δ. 85/2012, που προβλέπει τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από το ΥΠτΠ στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ανέστειλε την ενταλματοποίηση των προαναφερόμενων δαπανών, που είχαν ξεκινήσει μετά από πολλές πιέσεις, ζητώντας οδηγίες από την προϊσταμένη τους υπηρεσία, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Δεδομένου ότι κάθε μέρα που περνά, είναι κρίσιμη για την επιτυχία του εγχειρήματος ενταλματοποίησης των ως άνω δαπανών και για να μην επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά η αρχική μας διαπίστωση, προτείνουμε την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών από την πλευρά σας για την απεμπλοκή των διαδικασιών, που θα απαιτηθούν, στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 5 του Π.Δ. 85/2012, για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και την ομαλοποίηση στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης και οδοιπορικών στα στελέχη Λ.Σ. –ΕΛ. ΑΚΤ. 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ               Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια