Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Ανοιχτή επιστολή για επίδοξους … κατακτητές

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 12:38


 Αριθμ. Πρωτ. 43/12    
 
Με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία, εδώ και μερικές μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης, παρακολουθούμε να επαναλαμβάνεται το γνωστό σενάριο από το σίριαλ, των τελευταίων ετών, «Ήρθε η σειρά μας».

Επίδοξοι ψευτοπαραγοντίσκοι, της πολιτικής και κομματικής νομενκλατούρας, έχουν αποδυθεί σε ένα αγώνα δρόμου για την εξουσία και μέσω σκοπούμενων διαρροών, στέλλουν μηνύματα ένθεν κακείθεν, για θέσεις, ρόλους και εκκαθαρίσεις.  

Όλοι αυτοί, δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί στη χώρα, στην κοινωνία. Ζουν σε άλλη εποχή, ζουν στο δικό τους μικρόκοσμο, στη δική τους εικονική πραγματικότητα. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτού του είδους οι πρακτικές καταδικάστηκαν από την ίδια τη ζωή.

Οι γραφικοί αυτοί «τυπίσκοι» που όλο το προηγούμενο διάστημα, είχαν βάλει τους εαυτούς τους στον «τόκο» της κομματικής στράτευσης, για την απόκτηση προστιθέμενης αξίας, σήμερα θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να καρπωθούν τα οφέλη.  

Επί ματαίω λέμε εμείς, το δικό μας μήνυμα, είναι ότι γνωρίζουμε τις πρακτικές τους, την δράση τους και θα μας βρίσκουν διαρκώς εμπόδιο στα σχέδιά τους, στις αρρωστημένες ορέξεις τους, θα τους στείλουμε στην ανεργία. 

Είμαστε βέβαιοι, ότι η πρακτική αυτή δεν υιοθετείται από την πολιτική ηγεσία, πολύ περισσότερο δε από τα στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. που, αν κι έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, σήμερα, αγνά, συνεργατικά, με δύναμη ψυχής, προσπαθούν να στηρίξουν μια κοινή προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας.  

Στο εξής, μια και μόνη επιλογή υπάρχει. Η επιλογή των άριστων και όχι των αρεστών.
  
Το Κράτος «λάφυρο» τέλειωσε. 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ              Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια