Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Υπενθυμίζουμε τις θέσεις της ΠΕΑΛΣ για τις κρίσεις των Α/Ξ Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:40

Yπενθυμίζουμε τις θέσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. αναφορικά με τις κρίσεις των Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ., όπως διατυπώθηκαν στην από 20-07-2012 ανακοίνωσή μας και ισχύουν στο ακέραιο, σήμερα που οι κρίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. 


Κρίσεις Αξιωματικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.
                                                              
Αριθμ. Πρωτ.: 46/12

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από τις ετήσιες κρίσεις των Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σημαντική στιγμή για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά και οι κρίσεις αυτές, θα διενεργηθούν στο ίδιο απαρχαιωμένο πλαίσιο και σε ένα θολό περιβάλλον, που σε κάθε περίπτωση δεν είναι ικανό να ανταποκριθεί στις σύγχρονες συνθήκες και δεν εμπεδώνει το αίσθημα δικαίου του κρινόμενου αλλά και μεταξύ των στελεχών.

Οι προβλεπόμενες σήμερα διατάξεις, δεν είναι επαρκείς και ξεκάθαρες για την τεκμηρίωση μιας αντικειμενικής και αμερόληπτης κρίσης, αλλά στηρίζονται κυρίως στην προσωπική και υποκειμενική αντίληψη του κρίνοντος και όχι σε προκαθορισμένα, συγκεκριμένα, μετρήσιμα στοιχεία. 

Εξαιτίας της απουσίας των παραπάνω προϋποθέσεων, ζούμε και φέτος, το ίδιο σκηνικό των διαγκωνισμών, των ζυμώσεων, των τεχνητών «διαρροών» για επιρροές πολιτικές και άλλες, της «προβολής» των αδυναμιών των συνυποψηφίων, της ανάδειξης των «ιδιαιτέρων» προσόντων άλλων.

Για άλλη μια φορά η επικράτηση του αυτονόητου, δηλαδή της θεσμοθέτησης συγκεκριμένων, μετρήσιμων κριτηρίων, που να μην επιτρέπει αμφισβητήσεις, απουσιάζει. Εδώ και χρόνια, ακούμε μεγαλόστομες εξαγγελίες, και «θα» από τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες, αναφορικά με το θέμα, κανείς όμως μέχρι σήμερα, δεν αποτόλμησε να «χτίσει» μια διαδικασία, που να μην επιδέχεται αμφισβητήσεων. Γιατί; Μα γιατί, πιθανώς, αυτό εξυπηρετεί τους εκάστοτε πολιτικούς κήνσορες.

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει όλο αυτό το πλαίσιο, λαμβάνοντας υπόψη την ευρωπαϊκή και διεθνή εμπειρία οργανισμών με ίδια χαρακτηριστικά, ούτως ώστε με την ολοκλήρωση των κρίσεων και την ανακοίνωσή τους, να μην υπάρχουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις για το αποτέλεσμα.

Πολλά έχουμε ακούσει κατά καιρούς από την πλευρά των νυν κυβερνόντων για διαφάνεια και αξιοκρατία. Εμείς θα περιμένουμε να το αποδείξουν, ελπίζοντας ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά, που οι κρίσεις θα διεξαχθούν με τα ισχύοντα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια