Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Άδειες προσωπικού Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:06


 
Αριθμ. Πρωτ. 47/12  

Σε συνέχεια της από 23-04-2012 ανακοίνωσής μας αναφορικά με το θέμα και επειδή καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων για την απόρριψη αιτημάτων χορήγησης αδειών σε Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Προϊσταμένους Λιμενικών Αρχών, αλλά και για τον περιορισμό των αιτούμενων ημερών αδείας για τους Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. της Κεντρικής Υπηρεσίας, για ακόμα μία φορά υπενθυμίζουμε τα εξής:

1. Η χορήγηση κάθε είδους άδειας αποτελεί δικαίωμα και κατάκτηση για τον εργαζόμενο. 
2. Η ισχύουσα νομοθεσία αντιμετωπίζει σφαιρικά και λεπτομερειακά όλο το φάσμα της διαδικασίας και δεν επιτρέπει παρερμηνείες.
3. Η προβλεπόμενη έγκριση των αιτημάτων, ουσιαστικά αποτελεί διαχειριστική – διαδικαστική διαδικασία και όχι μια ευκαιρία επίδειξης δύναμης και άσκησης ψυχολογικής βίας που τελικά οδηγούν στην καταπάτηση του δικαιώματος.
4. Οι σοβαρές ελλείψεις σε στελεχιακό δυναμικό και η εξ’ αυτού του λόγου υποστελέχωση των Υπηρεσιών, δεν πρέπει να αποτελεί το πρόσχημα απόρριψης των αιτημάτων. 
5. Εκτός από τις υπηρεσιακές ανάγκες, υπάρχουν προτιμήσεις, υποχρεώσεις, προβλήματα, ατομικές και οικογενειακές ανάγκες.

Ζητούμε από τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. την άμεση κατάργηση των αναχρονιστικών, υφιστάμενων, περιοριστικών διαταγών, που καταργούν επί της ουσίας την ισχύουσα νομοθεσία, με τη βεβαιότητα, ότι τα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.  διαθέτουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευσυνειδησίας  και  επαγγελματισμού, ώστε συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους  να κρίνουν και να αιτούνται  ανάλογα, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                   Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια