Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Αιτήματα συνάντησης των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας με κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών, Αναπλ. Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Αιγαίου

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 12:57

omospondies_logo

Αθήνα 13 Ιουλίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/9/66
Προς: 1) Τον Υπουργό Οικονομικών
              κ. Γιάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
          2) Τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
              κ. Χρήστο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ
          3) Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          4) Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
              κ. Κωνσταντίνο ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ
Κοιν. : Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Κύριοι Υπουργοί,
  Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται εντόνως και πάλι σενάρια περί προώθησης από τη νέα Κυβέρνηση νέων περικοπών στα ειδικά μισθολόγια που βάλλουν ευθέως εναντίον της ελπίδας για ανάνηψη από την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι ένστολοι των Σωμάτων Ασφαλείας.
  Αναμφίβολα γνωρίζετε και οι ίδιοι την οικτρή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Σώματα Ασφαλείας και ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτουν αυτά σήμερα, το ανθρώπινο δυναμικό τους.
 Ως εκ τούτου όλοι οι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί τελούν σε αναμονή διάψευσης τέτοιων νοσηρών σεναρίων, ευελπιστώντας προς τούτο στη στήριξή σας.
  Ήδη σε προγενέστερες αλλά και σε πρόσφατες συναντήσεις μας, με όλους τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων εκθέσαμε τα προβλήματά μας και παρουσιάσαμε αξιόπιστες προτάσεις για την ενδυνάμωση του θεσμού των Σωμάτων Ασφαλείας και τη θωράκιση των συναδέλφων μας από τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, δίνοντας αιματηρές μάχες με αδίστακτους και ένοπλους κακοποιούς αλλά και με την πύρινη λαίλαπα.
  Επ' αυτών υπήρξαν εκ μέρους τους δημόσιες διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις ότι μέσα στις προτεραιότητές τους θα είναι και η συμβολή τους στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας των συμπολιτών μας και στην άρση των αδικιών που υπέστη το ένστολο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας από τις γνωστές περικοπές μισθών και επιδομάτων.
  Κύριοι Υπουργοί,
  Επειδή για το συνδικαλιστικό μας κίνημα δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο εφησυχασμού, θα επιθυμούσαμε συνάντηση μαζί σας εντός της επόμενης εβδομάδος (Δευτέρα 16/07/2012 έως 20/07/2012) προκειμένου αρχίσει ο διάλογος με τις Ομοσπονδίες μας επί συγκεκριμένων θεμάτων με στόχο την αποκατάσταση των αδικιών που υφίσταται ο ένστολος και να τεθεί συνολικά σε μια νέα βάση η σχέση του με την Ελληνική Πολιτεία.


ypografes_omospondion4

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια