Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Ουδεμία σχέση έχουν οι ένστολοι με ειδικά προνόμια ειδικών μισθολογίων.Το ίδιο και οι ένστολοι των Ε.Δ τους οποίους καλούμε σε κοινό αγώνα

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 16:36

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ δεν θα περάσει………

-

Η αγωνιστική διάθεση για την μέχρις εσχάτων προάσπιση της ήδη δεινής θέσης στην οποία έχουν περιέλθει οι ένστολοι, διατρανώθηκε αποφασιστικά στην σημερινή κοινή συνεδρίαση των Προεδρείων των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ρητά και κατηγορηματικά οι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί υπερτονίζουν με την φωνή της συνείδησής τους, τιμώντας τον όρκο τους: Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ δεν θα περάσει. Δεν αντέχουν άλλες περικοπές.

Εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ περί μη εξαίρεσης των ενστόλων από τις νέες περικοπές και αθέτησης των δεσμεύσεων του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, τότε θα πρόκειται περί προσχεδιασμένης εξαθλίωσής τους και εξασθένησης των αντιστάσεων της Αστυνομίας του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος στην επέλαση του εγκλήματος και της ανομίας.
Απαξιωμένοι και περιθωριοποιημένοι ένστολοι ακινητοποιούνται στη μάχη εναντίον των λωποδυτών, των καταχραστών και των εγκληματιών. Αυτό θέλουν;


Ουδεμία σχέση έχουν οι ένστολοι με ειδικά προνόμια ειδικών μισθολογίων, όπως επιμένει η παραπληροφόρηση. Αντιθέτως μάλιστα. Πάντα οι ένστολοι, παρά το επικίνδυνο της εργασίας τους, παρά τους τραυματισμούς και τους νεκρούς στο καθήκον, ακολουθούν μακρόθεν άλλα μισθολόγια.

Το ίδιο και οι ένστολοι των Ενόπλων Δυνάμεων τους οποίους καλούμε σε κοινό αγώνα, απευθύνοντας προς τούτο πρόσκληση στον Σύνδεσμο Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατόπιν όλων αυτών, ζητούμε επίσημη ενημέρωση - συνάντηση με τον κ. Υπουργό Οικονομικών, καθώς επίσης και με τους κ.κ. Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας, έως την Παρασκευή 24-08-2012, για να πληροφορηθούμε επιτέλους το τι ακριβώς συμβαίνει.

Καμία «τρόικα» πάνω από το εθνικό συμφέρον!

-Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια