Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:31


omospondies_logo
Αθήνα 23 Αυγούστου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/4/39

Προς: Τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων

Αξιότιμοι κύριοι,

Οι επερχόμενες – σύμφωνα και με τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ – νέες περικοπές στις ήδη αποτελειωμένες αποδοχές των ενστόλων, τους οδηγούν στην περιθωριοποίηση και στην αποψίλωση της αποστολής των Σωμάτων Ασφαλείας.

Απαξιωμένοι και εξαθλιωμένοι ένστολοι ακινητοποιούνται στην μάχη εναντίον των λωποδυτών, των καταχραστών και των εγκληματιών και οι κολοβωμένες λειτουργικά Υπηρεσίες κολοβωμένα αποτελέσματα παράγουν, διαγκωνιζόμενες από την επέλαση της ιδιωτικοποίησης του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας.

Ιδιωτικοποίηση των δημοσίων αγαθών, απορύθμιση της εργασίας, συντριβή των συνδικάτων είναι το τρίπτυχο της συνταγής της τρόικας ώστε οι φτωχοί να γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.

Ως αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας αγωνιζόμαστε για την προάσπιση της ήδη δεινής θέσης των μελών μας. Αγωνιζόμαστε επίσης για τη διαφύλαξη του θεσμικού ρόλου των Οργανισμών μας με την εναντίωσή μας, από το μετερίζι που βρισκόμαστε, στην ολοένα αυξανόμενη μετάλλαξή τους σε μηχανισμούς καταστολής των ταπεινών και καταφρονημένων και σε μηχανισμούς διάλυσης της όποιας δίκαιης διαμαρτυρίας των μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού που ανάλγητες πολιτικές τους αποστερούν την επιβίωση και ωθούν όσους μπορούν στην μετανάστευση.

Επιθυμώντας να σας μεταφέρουμε την κρίσιμη αγωνία μας για το που οδηγούμαστε αλλά και για να αναπτύξουμε τον προβληματισμό μας για το τι μπορούμε να κάνουμε, αιτούμαστε επείγουσα συνάντηση μαζί σας κατά την προσεχή εβδομάδα σε ημερομηνία και ώρα που από το γραφείο σας ήθελε καθοριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια