Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Συνάντηση των Ομοσπονδιών με τη Γενική Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ κα Αλέκα ΠΑΠΑΡΗΓΑ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 16:30

 

omospondies_logo
Αθήνα 29 Αυγούστου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/3/26α

  Με τη Γενική Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ κα Αλέκα ΠΑΠΑΡΗΓΑ και τους κ.κ. Θανάση ΠΑΦΙΛΗ, Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Παναγιώτη ΜΕΝΤΡΕΚΑ, εκπρόσωπο Τύπου και Δημήτρη ΑΓΚΑΒΑΝΑΚΗ συναντήθηκαν σήμερα αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών μας στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχουμε ζητήσει από όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να τους εκθέσουμε την αγωνία του συνδικαλιστικού κινήματος όλων των ενστόλων σχετικά με τις προωθούμενες νέες περικοπές λειτουργικών και μισθολογικών δαπανών.

  Για άλλη μια φορά τονίστηκε από την πλευρά μας ότι οποιεσδήποτε περικοπές θα σημάνουν την παράλυση των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ αποτελεί αδήριτη ανάγκη η αλλαγή πλεύσης με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους.

  Η κα. ΠΑΠΑΡΗΓΑ τόνισε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα θεωρεί τους ένστολους κομμάτι της εργατικής τάξης και διαχρονικά είναι δίπλα στον αγώνα που κάνουν για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Σε ό,τι αφορά το επίμαχο θέμα των περικοπών εξέφρασε την κάθετη αντίθεση του ΚΚΕ στην πολιτική των Μνημονίων και των Εφαρμοστικών τους Νόμων, τους οποίους εξαρχής είχε καταψηφίσει.

  Στη δύσκολη συγκυρία που διανύει ο τόπος εξέφρασε τους φόβους της ότι η Κυβέρνηση θα επιχειρήσει και πάλι να χρησιμοποιήσει τους ένστολους ως κυματοθραύστη των λαϊκών αγώνων και κάλεσε το συνδικαλιστικό μας κίνημα να λάβει υπόψη του ότι ο εργαζόμενος λαός διαδηλώνει ειρηνικά ενάντια στους αντιλαϊκούς Νόμους, διεκδικώντας μια άλλη πολιτική για τη χώρα.
 
ypografes_omospondion4

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια