Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση ΠΕΑΛΣ με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. ΚΑΜΜΕΝΟ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 19:22


Αριθμ. Πρωτ. 61/2012

Σήμερα 12-09-2012 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των επαφών του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ, με φορείς της Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΕΑΛΣ, κ.κ. ΤΣΑΡΙΔΗ Μιχάλη και ΜΑΚΡΗ Γεώργιο, Οργανωτικό Γραμματέα και Περιφερειακό εκπρόσωπο ΠΕΑΛΣ - Συντονιστή Βορείου Ελλάδος, αντίστοιχα.

Στον κ. Πρόεδρο, από την πλευρά των εκπροσώπων μας, τέθηκαν αφενός θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όπως το μείζον ζήτημα των οριζόντιων περικοπών των μισθών μας, το οποίο αγγίζει τα όρια της εξαθλίωσης και η μη αποπληρωμή των υγειονομικών και οδοιπορικών δαπανών των στελεχών, με αποτέλεσμα την απουσία υγειονομικής περίθαλψης αλλά και την περαιτέρω επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού και αφετέρου, θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως, η  ενίσχυση των υπηρεσιών με πλωτά και χερσαία μέσα, η ενίσχυση σε στελεχιακό δυναμικό [Αξιωματικούς Λ.Σ], καθώς και η ανάγκη λειτουργίας της επισκευαστικής βάσης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ζητήθηκε η συμπαράστασή του, για την επίλυσή τους.

Ο κ. Πρόεδρος από την πλευρά του, δεσμεύθηκε ότι με κατάλληλες κοινοβουλευτικές ενέργειες, θα αναδείξει τα συγκεκριμένα προβλήματα και θα βοηθήσει στην εξεύρεση των απαιτούμενων λύσεων.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                   Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια