Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δημόσια έκκληση στους Αρχηγούς των Σωμάτων Ασφαλείας

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 16:47

 

omospondies_logo
Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.:500/1/17θ
Προς: 1) Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
          2) Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος
              Αντιστράτηγο κ. Παναγιώτη ΜΠΟΝΑΤΣΟ
          3) Τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος
              Αντιναύαρχο κ. Δημήτριο ΜΠΑΝΤΙΑ
Κύριοι Αρχηγοί,
  Τούτες τις μέρες της δικής μας εντατικής προσπάθειας με στόχο την αποτροπή των νέων καταστροφικών περικοπών των μισθών και των δαπανών που διατίθενται συνολικά για τη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας, γνωρίζετε ότι απευθυνθήκαμε και σε εσάς, επιζητώντας και τη δική σας προσωπική παρέμβαση επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι από τον αγώνα που δίνουμε δεν πρέπει να λείψει κανείς.
  Γι' αυτό οι κρίσιμες τούτες στιγμές απαιτούν να εξωτερικεύσετε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο αυτά που σε συναντήσεις μας έχετε εκθέσει όσον αφορά την οριακή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τόσο οι Υπηρεσίες όσο και οι υπηρετούντες σ' αυτές και να καταστήσετε σαφές εντός και εκτός Ελλάδας ότι οι συνεχιζόμενες παράλογες περικοπές οδηγούν σε προδιαγεγραμμένη κατάρρευση τα Σώματα Ασφαλείας.
  Είναι πασίδηλο ότι τα σχέδια αυτά στοχεύουν πρωτίστως στην εξασθένηση της ψυχικής αντίστασής μας επιδιώκοντας τη «σιωπή των αμνών».
Κύριε Αρχηγοί,
  Σας καλούμε να προστατεύσετε την τιμή και την υπόληψη των διοικουμένων όχι μόνο με όρους ιεραρχίας, αλλά και με όρους κοινωνίας, διότι σε τελική ανάλυση «Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει». Και οι πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα μας, επιβεβαιώνουν και πάλι μέχρι κεραίας ό,τι προ πολλών αιώνων είχε σοφά ειπωθεί από τον Αθηναίο τραγικό ποιητή Αγάθωνα.
  Σας καλούμε, εν κατακλείδι, να διαβείτε το Ρουβίκωνα και να συνταχθείτε μαζί μας, στέλνοντας στον αγωνιζόμενο Αστυνομικό, Πυροσβέστη και Λιμενικό ένα μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα του, αλλά και αντίστασης σε κάθε περαιτέρω παρέμβαση που θα υπονομεύει το δημόσιο χαρακτήρα της ασφάλειας προς όφελος ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Το πατριωτικό μας καθήκον, η δημοκρατική μας συνείδηση και το όραμά μας για Σώματα Ασφαλείας αξιόπιστα και αξιόμαχα στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού και μόνον του Ελληνικού Λαού οδηγούν τον αγώνα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια