Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ:Διεκδικούμε το ενδιαφέρον σας – Ζητούμε λύσεις

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 06:48

Αριθμ. Πρωτ. 51/2012


Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές,


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, 7,500 οικογένειες Λιμενικών, έρχονται αντιμέτωποι με την εγκατάλειψη της πολιτείας, αναφορικά με τη δυνατότητα πρόσβασής τους σε ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία.

Παρά τις έως σήμερα διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις των εκάστοτε πολιτικών και στρατιωτικών ηγεσιών, για την επίλυση του προβλήματος, η κατάσταση δεν άλλαξε: τα στελέχη Λ.Σ. ενώ καταβάλλουν σε μηνιαία βάση τις ασφαλιστικές τους εισφορές, δεν απολαμβάνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους της προστασίας που οφείλει το κράτος να τους παρέχει, παραμένοντας υγειονομικά ακάλυπτοι, χωρίς ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα.

Όλο αυτό το διάστημα, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε το μέγεθος του προβλήματος, να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε τους εκάστοτε υπευθύνους, ακόμα και για τον κίνδυνο απώλειας ζωής, δυστυχώς, επί ματαίω.

Επίκαιρες ερωτήσεις και επερωτήσεις, συσκέψεις επί συσκέψεων, διαμαρτυρίες, ευθείες αναφορές για προσφυγή στην δικαιοσύνη, δεν απέφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι ερωτήσεις και οι επερωτήσεις, έγιναν για να γίνουν, οι συσκέψεις για να επιβεβαιώνουν κάθε φορά το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει, ενώ οι διαμαρτυρίες και η επίκλησή μας για προσφυγή στη δικαιοσύνη, αγνοήθηκαν επιδεικτικά.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουμε για κάποιους, δεν καταφέραμε πιθανώς να αναδείξουμε το πρόβλημα, στο βαθμό που θα θέλαμε, να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον.

Δυστυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, αρνούμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες, που τους αναλογούν για το θέμα.

Εμείς και οι οικογένειές μας, δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αλλά και να αντέξουμε αυτή την κατάσταση. Η συνεχιζόμενη μη παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σε συνδυασμό με τη διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική θέση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., επηρεάζει άμεσα και σε καταλυτικό βαθμό την ζωή μας. Κάνουμε επίκληση του ενδιαφέροντος και της ευαισθησίας σας, με την ανάληψη πρωτοβουλιών από την πλευρά σας για την άμεση επίλυσή του.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορία.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ             Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια