Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ: Επιστολή στον κ. Υπουργό για τις περικοπές στο χρονοεπίδομα στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προερχομένων απο ΑΕΝ-πρώην ΑΔΣΕΝ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:18


 Αριθμ. Πρωτ. 64/12

ΠΡΟΣ: Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
κ. Κωστή ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ

ΚΟΙΝ.: Γρ. κ. Α/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κύριε Υπουργέ,

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. πτυχιούχων των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή πρώην Α.Δ.Σ.Ε.Ν. 

Συγκεκριμένα, η αναστάτωση οφείλεται στο περιεχόμενο εγγράφου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, με το οποίο ζητείται ουσιαστικά από το Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. η αναπροσαρμογή προς τα κάτω, μετά από πενήντα και πλέον χρόνια, του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας που ελάμβαναν έως σήμερα τα ως άνω στελέχη.

Για την «οφειλόμενη» αυτή ενέργεια επικαλείται την διάταξη της παρ.1 άρθρο 4 του ΝΔ 4219/1961 (ΦΕΚ Α171/61), σύμφωνα με την οποία ο χρόνος φοίτησης στις Α.Δ.Σ.Ε.Ν  και Α.Ε.Ν, δεν αναγνωρίζεται για τη χορήγηση χρόνου επιδόματος υπηρεσίας σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθόσον οι προαναφερόμενες σχολές δεν χαρακτηρίζονται ως ανώτατες.

Μετά τα παραπάνω και επειδή όπως ενημερωθήκαμε οι οικονομικές υπηρεσίες έχουν δρομολογήσει περικοπές, άμεσα, από τον προσεχή μήνα, σας καλούμε να αναλάβετε αφενός πρωτοβουλία παγώματος της διαδικασίας έως την αποσαφήνιση του θέματος που προέκυψε και αφετέρου την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας με την συμπλήρωση των κείμενων σχετικών διατάξεων για την αποκατάσταση μιας μεγάλης αδικίας που αφορά το σύνολο των συγκεκριμένων στελεχών.

Στην απόφασή σας αυτή, παρακαλούμε ληφθεί υπόψη ότι τα υπόψη στελέχη αποτελούν την προμετωπίδα του επιχειρησιακού βραχίονα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια