Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Αίτημα μεταφοράς χρόνου αποπληρωμής υποχρεώσεων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς το ΜΤΝ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 10:18


 Αριθμ. Πρωτ. 05/13
 
Προς : Αντιναύαρχο ε.α. Μ. ΚΑΝΑΡΗ Π.Ν.
Πρόεδρο Δ.Σ. ΜΤΝ
 
Κοιν.:
κ. Αρχηγό Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο ΛΣ ΜΠΑΝΤΙΑ Δημήτριο

Κύριε Πρόεδρε,
Όπως γνωρίζετε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπως βεβαίως και τα υπόλοιπα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τα τελευταία χρόνια έχουμε υποστεί μια άνευ προηγουμένου βάρβαρη και άδικη επίθεση στο εισόδημά μας, με αποκορύφωση τις πιο πρόσφατες τελευταίες περικοπές των μισθών που κυριολεκτικά μας ισοπέδωσαν. 

Πέραν κάθε αμφιβολίας, σήμερα δεν υπάρχει οικογένεια ένστολου, που να μην αντιμετωπίζει σοβαρή δυσκολία να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα, σε πολλές δε περιπτώσεις τίθεται ζήτημα επιβίωσης.

Πολλοί από τους συναδέλφους μας, πριν από την έναρξη αυτής της δύσκολης περιόδου, συνεκτιμώντας την τότε οικονομική τους κατάσταση, προέβησαν σε αιτήματα προς το Ταμείο αναγνώρισης στρατιωτικής θητείας, ετών σπουδών κλπ, αναλαμβάνοντας έτσι την υποχρέωση καταβολής ανά μήνα, του χρηματικού αντιτίμου που αναλογεί ανά περίπτωση. 

Δυστυχώς όμως σήμερα, μέσα στη ζοφερή κατάσταση που περιγράψαμε και βιώνουμε, τα χρήματα αυτά που καταβάλλουν δεν περισσεύουν, όντας αναγκαία για την επιβίωσή τους, όταν μάλιστα πέραν των μηνιαίων περικοπών, για το έτος 2013, καλούνται να καταβάλλουν και αναδρομικές κρατήσεις του προηγούμενου έτους (2012).

Αδήριτη λοιπόν ανάγκη για τα στελέχη αλλά και αυτονόητη υποχρέωση του Ταμείου, αποτελεί η μεταφορά των υποχρεώσεων αυτών στο 2014 με ταυτόχρονη προέκταση του χρόνου αποπληρωμής τους. 

Παρακαλούμε θέσατε υπόψη των μελών του Δ.Σ. του Ταμείου το ως άνω αίτημα, όντας βέβαιοι ότι με ευαισθησία και κατανόηση θα προσεγγίσουν το θέμα, δίνοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Εν αναμονή απαντήσεως, παραμένουμε στην διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ    Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια