Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Αίτημα Προκαθορισμένου αριθμού θέσεων μεταφοράς στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με C-130

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:12Αριθμ. Πρωτ. 03/13

Προς :
Υπουργό Εθνικής Άμυνας
κ. Πάνο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Κοιν.:
κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο ΛΣ ΜΠΑΝΤΙΑ Δημήτριο

Κύριε Υπουργέ,
Δια της παρούσης, σας μεταφέρουμε ένα δίκαιο αίτημα των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που υπηρετούν σε απομεμακρυσμένες περιοχές του Ελλαδικού χώρου, νησιά ΒΑ και ΝΑ Αιγαίου κλπ., μακριά από τους τόπους καταγωγής ή μόνιμης κατοικίας τους.

Ως γνωστόν, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από πολλά χρόνια, για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στις ίδιες προαναφερόμενες περιοχές και στο πλαίσιο της οφειλόμενης διοικητικής μέριμνας, διαθέτει ορισμένες ημέρες της εβδομάδος, C-130 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, για την μεταφορά των ιδίων καθώς και των οικογενειών τους, από και προς το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Με τον τρόπο αυτό, συνδράμει ουσιαστικά τα στελέχη που επιτελούν το καθήκον τους υπηρετώντας την πατρίδα, κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες, ανακουφίζοντας τους από ένα σημαντικό οικονομικό βάρος, αυτό της μετακίνησης τους από και προς τους προαναφερθέντες προορισμούς. 

Όπως ενημερωθήκαμε, την ίδια παροχή και για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων - τρείς (03) ανά πτήση - «απολαμβάνουν» και οι συνάδελφοί μας, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που όλοι οι ένστολοι βιώνουμε, ύστερα και από τις πιο πρόσφατες περικοπές των μισθών μας, παρακαλούμε εξετάσατε τη δυνατότητα προέκτασης του δικαιώματος αυτού (προκαθορισμένος αριθμός θέσεων) και για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ευελπιστώντας στην ικανοποίηση του αιτήματός μας, ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.  

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                  Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια