Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΑΛΣ: κ. ΥΝΑ δώστε απαντήσεις στα ερωτήματα των στελεχών Λ.Σ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 10:09


 Αριθμ. Πρωτ.06/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρά το γεγονός ότι ενώ εδώ και ημέρες τοποθετηθήκαμε συγκεκριμένα, καταθέτοντας εγγράφως τις απόψεις μας, αναφορικά με τις διατάξεις που εμπεριέχονται στο νέο σχέδιο νόμου «Ανασυγκρότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις» και μας αφορούν, ουδείς από την πολιτική ηγεσία αισθάνθηκε την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να μας ενημερώσει υπεύθυνα ως θεσμικούς φορείς για το τι μέλει γενέσθαι, σε ποιο στάδιο βρίσκεται το σχέδιο νόμου, ποιες από τις προτάσεις μας υιοθετήθηκαν και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ψήφισής του.

Δυστυχώς ο κ. ΥΝΑ παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του στα ΜΜΕ ότι είναι ανοιχτός στον διάλογο και πάλι επιλέγει «κλειστές πόρτες». Δεν αντιλαμβανόμαστε τους λόγους αυτής της «ιδιότυπης μυστικότητας» που το μόνο αποτέλεσμα που φέρει, είναι να διακινούνται καθημερινά σενάρια για το «τι μπαίνει και τι βγαίνει», και να δημιουργούν αναστάτωση και αρνητικούς συνειρμούς για το τελικό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη και το πρόσφατο παρελθόν. Ο κ. Υπουργός θα πρέπει να αντιληφθεί ότι το μόνο που επιτυγχάνει έτσι είναι να καταστρέφει τις όποιες καλές προθέσεις. 

Εμείς για άλλη μια φορά τον καλούμε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των στελεχών Λ.Σ., διασκεδάζοντας τις όποιες ανησυχίες και ενστάσεις. Πιστεύουμε άλλωστε, ότι κοινός στόχος πρέπει να είναι η δημιουργία ενός ισχυρού θεσμικού πλαισίου που θα δίδει απαντήσεις, αντί να γεννά ασάφειες και ερωτηματικά. 

Για το Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ             Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια