Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Η επανασύνδεση του διοικητικού φορέα της ναυτιλίας με το Λ.Σ., αδιαπραγμάτευτη "κόκκινη γραμμή"

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:35


 Αριθμ. Πρωτ.08/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με αφορμή την πρόσκληση της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και του Τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., σε ανοιχτή δημόσια διαβούλευση, με αντικείμενο το περιεχόμενο του Σχεδίου Νόμου «Ανασυγκρότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις», σας γνωρίζουμε ότι η ΠΕΑΛΣ αποφάσισε να μην συμμετέχει στην διαδικασία, καθώς βασική θέση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η «αποστρατικοποίηση του ΥΝΑ», γεγονός που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.


Οι αλλεπάλληλοι νομοθετικοί πειραματισμοί του πρόσφατου παρελθόντος και τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτό το εγχείρημα, ενισχύουν την αντίθεση της ΠΕΑΛΣ σε αυτή την ιδεοληψία και αποδεικνύουν γιατί η επανασύνδεση του διοικητικού φορέα της ναυτιλίας με το Λ.Σ. είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση και επομένως αποτελεί για εμάς αδιαπραγμάτευτη «κόκκινη γραμμή».

Τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αποδεικνύουν καθημερινά εδώ και ένα περίπου αιώνα, ότι διαθέτουν την ικανότητα αλλά και την τεχνογνωσία, να στηρίξουν όσο κανείς άλλος τον διοικητικό φορέα της ναυτιλίας, συμβάλλοντας από την πλευρά τους στην καθιέρωση της ελληνικής ναυτιλίας ως την μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη παγκοσμίως και έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς τομείς ανάπτυξης της χώρας μας. 

Η ΠΕΑΛΣ σταθερή στις θέσεις της όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζει ότι το σχέδιο νόμου θα πρέπει να ρυθμίσει τα θέματα που αφορούν την οργάνωση, τη διοίκηση και την αποστολή του Λιμενικού Σώματος, δημιουργώντας σταθερές και διαχρονικές δομές, διατηρώντας κατακτήσεις που λειτούργησαν όπως αυτή του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, μέσα σε ένα ισχυρό θεσμικό πλαίσιο που δίνει απαντήσεις, αντί να γεννά ασάφειες και ερωτηματικά.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ      Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια