Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση του Περιφερειακού εκπροσώπου Βορείου Ελλάδος της Π.Ε.Α.Λ.Σ με τον Διευθυντή του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 10:41


Την 04.02.2013, στο πλαίσιο έναρξης μιας σειράς επαφών με  όλους τους θεσμικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος για την ανάδειξη των  προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Αξιωματικοί Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Περιφερειακού εκπροσώπου Μακεδονίας της Π.Ε.Α.Λ.Σ Πλωτάρχη Λ.Σ ΜΑΚΡΗ Γιώργου στο γραφείο του διευθυντή του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Γιαννόπουλου Γεώργιου.

Από πλευράς του εκπροσώπου μας διατρανώθηκαν για άλλη μία φορά τα ζωτικής σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Αξιωματικοί του Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο μείζον ζήτημα των οριζόντιων περικοπών των μισθών μας, με συνέπεια  την οικονομική μας εξαθλίωση και την εν γένει απαξίωση του ρόλου των Αξιωματικών, οι οποίοι έχουν καταλήξει πλέον πένητες, σε συνδυασμό με τη συνέχιση της μη αποπληρωμής των υγειονομικών δαπανών τους, παρότι καταβάλλουν τις σχετικές εισφορές τους κανονικά.

Ο κ. Γιαννόπουλος από τη δική του πλευρά εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματά μας, αποκρίθηκε ότι ο κος Υπουργός γνωρίζει ήδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα αναλάβει τις κατάλληλες κοινοβουλευτικές ενέργειες για να τα αναδείξει και να βοηθήσει στην εξεύρεση των απαιτούμενων λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια