Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Επίσκεψη κ. Πρωθυπουργού στο ΥΝΑ ... δια ταύτα .....

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 12:20


Αριθμ. Πρωτ.: 18/13

Η χθεσινή ημέρα, υπήρξε ιδιαιτέρως σημαντική για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΝΑ, αφού σε μια πανηγυρική και ταυτόχρονα καλά οργανωμένη εκδήλωση, δια στόματος του κ. Πρωθυπουργού, ευχαρίστησαν την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, για τη δωρεά δύο φουσκωτών σκαφών ειδικών επιχειρήσεων στο Λιμενικό Σώμα, ενώ ταυτόχρονα εκδήλωσαν την συμπάθεια αλλά και την αναγνώριση των προσπαθειών των στελεχών Λ.Σ. σε όλο το φάσμα της δράσης τους.

Εμείς από την πλευρά μας, απευθυνόμενοι στην πολιτική ηγεσία υπενθυμίζουμε ότι και αυτά τα σκάφη θα κληθούν να στελεχώσουν άνδρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, που πριν από λίγα 24ωρα, τους αρνήθηκαν το δικαίωμα πρόσβασης σε γιατρούς και φαρμακεία, όπως επίσης της αποπληρωμής δεδουλευμένων από το 2008 και εντεύθεν, στοιχειώδεις υποχρεώσεις μια ευνομούμενης πολιτείας προς τους εργαζόμενους. Χωρίς καμιά εξήγηση, χωρίς καμιά δικαιολογία, δε συμπεριέλαβαν σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο του ΥΝΑ, αιτήματα που επαναφέρουμε διαρκώς στις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του τόπου, εδώ και χρόνια. 

Επίσης, χωρίς να παραγνωρίζουμε ή να υποβαθμίζουμε την αξία μιας προσφοράς, η πολιτεία θα μπορούσε να εφοδιαστεί με αυτά και ακόμα περισσότερα σκάφη και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει και τις υποχρεώσεις της έναντι των στελεχών, που καθημερινά δίνουν τη μάχη και την κερδίζουν σε όλο το εύρος της αποστολής τους, που ανταποκρίνονται με κοινά αναγνωρισμένη επιτυχία και επάρκεια στο καθήκον τους, αν είχε υιοθετήσει πρότασή μας και είχε μεριμνήσει για την θέσπιση ανταποδοτικού πόρου υπέρ του Λιμενικού Σώματος, για τις εκτός ωραρίου υπηρεσίες (τέλη νηολογήσεων κλπ), πρόταση την οποία με την ευκαιρία αυτή, επαναφέρουμε.

Η ΠΕΑΛΣ, όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει και δεν κουραζόμαστε να το επαναλαμβάνουμε, επιλέγει να είναι χρήσιμη και όχι αρεστή. Εξάλλου εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε το ρόλο που μας έχουν αναθέσει με την εμπιστοσύνη τους τα στελέχη Λ.Σ., που σήμερα στενάζουν κάτω από σκληρές και άδικες πολιτικές επιλογές. 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ         Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια