Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Τοποθετήσεις στις έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 19:51

Κατόπιν εισηγήσεως του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ.Δημητρίου Μπαντιά και αποφάσεως του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη, ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις στις έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων, ως κάτωθι:
1. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος (Α.Μ. 795) από το ΥΕΜ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Βανκούβερ.
2. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΒΑΡΕΛΑΣ Αναστάσιος (Α.Μ. 830) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΠΑΜ-ΠΣΕΑ & ΘΚΜ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Μόντρεαλ.
3. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ Χαράλαμπος (Α.Μ. 870) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΚΑ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Αμμοχώστου.
4. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Ιωάννης (Α.Μ. 874) από  Α.Ε.Ν Χίου στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Οδησσού.
5. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος (Α.Μ. 880) ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΠΑΜ-ΠΣΕΑ & ΘΚΜ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Σάντος.
6. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΣΣΑΔΗΣ Νικόλαος (Α.Μ. 890) από το Κ.Λ Αλεξανδρούπολης στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Νέας Υόρκης.
7. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΝΑΚΗΣ Χρήστος (Α.Μ. 899) από το Κ.Λ Βόλου στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Κωνστάντζας.
8. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Σπυρίδων (Α.Μ. 911) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΕΔ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χιούστον.
9. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ελευθέριος (Α.Μ. 921) από το ΥΝΑ/ΚΕΕΠ/ΔΕΔΑΠΛΕ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Ρόττερνταμ.
10. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Γεώργιος (Α.Μ. 968) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΑΕ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Νοβόροσισκ.
11. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΜΠΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Ευάγγελος (Α.Μ. 971) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΠ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Πορτ Σάϊδ.
12. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ Αντώνιος (Α.Μ. 1047) από το Γραφείο κ. Γ.Γ.Ν.Α στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Μπουένος Άϋρες.
13. Ο Πλωτάρχης (Τ) Λ.Σ. ΤΣΑΡΤΙΝΟΓΛΟΥ Κύρος-Νικόλαος (Α.Μ. 08Τ) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΕΛΕΠ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χόνγκ Κόνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια