Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Επιστροφή Κρατήσεων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 18:05


Αριθμ. Πρωτ.: 29/13   
ΠΡΟΣ:
1. Πρόεδρο ΜΤΝ 
Αντιναύαρχο ε.α. Μ. ΚΑΝΑΡΗ Π.Ν.
2. Γενικό Διευθυντή ΜΤΝ
Αρχιπλοίαρχο (Ο) Σ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ Π.Ν.
3. Δ.Σ. ΜΤΝ   

ΚΟΙΝ.:
1. κ. Αρχηγό ΓΕΝ
Αντιναύαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Ευάγγελο ΠΝ
2. κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο Λ.Σ ΜΠΑΝΤΙΑ Δημήτριο  

Όπως είναι γνωστό, με το ν. 3986/2011 (άρθρο 38 παρ. 2 περ. β) καθιερώθηκε ειδική εισφορά ποσοστού 1% επί των τακτικών αποδοχών στελεχών του Π.Ν. και του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. υπέρ του ΟΑΕΔ, αναδρομικά από 01-01-2011, ενώ τέσσερις μήνες αργότερα, με το ν. 4024/2011 (άρθρο 2 παρ. 11) ορίστηκε η εν λόγω εισφορά να αποδίδεται υπέρ του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού.

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωσή μας, ο ΟΑΕΔ, μετά τη δημοσίευση του ν. 4024/2011 και κατόπιν πρωτοβουλιών των αρμόδιων υπηρεσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κατέβαλε στο ΜΤΝ το ποσό ύψους 900.000 € περίπου, που του είχε αποδοθεί από τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το διάστημα από 01-01-2011 έως 27-10-2011. Δε συνέβη όμως το ίδιο σε ότι αφορά το Π.Ν., αφού ουδέποτε παρακρατήθηκε από τα στελέχη του η εν λόγω εισφορά για το προαναφερθέν διάστημα.    

Κατόπιν των ανωτέρω και με δεδομένο ότι δεν έχει εκδηλωθεί η πρόθεση, μέχρι σήμερα, από μέρους της Διοίκησης του Ταμείου, είσπραξης του οφειλόμενου από το Π.Ν. ποσού - μολονότι υποστηρίζετε ότι η εξασφάλιση πόρων αποτελεί για το ΜΤΝ θέμα εξαιρετικής κρισιμότητας για τη στήριξη της ρευστότητάς του – και επειδή κατά συνέπεια εγείρεται ζήτημα διακριτικής και άνισης μεταχείρισης σε βάρος των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έναντι εκείνων του Π.Ν

ΖΗΤΟΥΜΕ

την άμεση επιστροφή των χρημάτων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που κατέβαλε ο ΟΑΕΔ στο ΜΤΝ, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, ειδάλλως παρακαλούμε να μεριμνήσετε άμεσα για την αποκατάσταση της ισότιμης και σε ίση βάση συμμετοχής των εταίρων Π.Ν. – Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Ταμείο, ώστε να εξαλειφθεί μια προδήλως άδικη και καταχρηστική παράλειψη από πλευράς σας.

Εν αναμονή της απαντήσεώς σας παραμένουμε στην διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορίες επί του αιτήματός μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια