Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Συνάντηση ΠΕΑΛΣ με κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:44

Αριθμ. Πρωτ.: 32/13

Ενημερώνουμε ότι στο περιθώριο της χθεσινής συνάντησης του Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ με τον κ. ΥΝΑ,  συναντηθήκαμε κατ’ ιδίαν με τον κ. Αρχηγό θέτοντας επιπρόσθετα όλα εκείνα τα ζητήματα που άπτονται κυρίως της δικής του ευθύνης και αρμοδιότητας και αφορούν στην καθημερινότητα των στελεχών του Λ.Σ., επιβαρύνοντας τα σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο, τα οποία το τελευταίο διάστημα αναδείξαμε με σειρά παρεμβάσεων, ζητώντας την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την επίλυσή τους, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων.

Ειδικότερα ζητήσαμε απαντήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

- την κατάργηση των αναχρονιστικών, υφιστάμενων, περιοριστικών διαταγών, που ακυρώνουν επί της ουσίας την ισχύουσα νομοθεσία και δυσκολεύουν τη χορήγηση των αδειών σε Αξιωματικούς Λ.Σ. Προϊσταμένους Κεντρικών και Περιφερειακών Υπηρεσιών και ΠΛΣ

- την αποδοχή της χορήγησης τρίμηνης άδειας ανατροφής τέκνου στα τρίτεκνα και πολύτεκνα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ζητώντας να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες–εντολές για την αναλογική εφαρμογή καταρχήν του υφιστάμενου νόμου και εν συνεχεία την τροποποίηση και συμπλήρωση του Π.Δ. 106/2010.

Ο κ. Αρχηγός, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων, αλλά λόγω της υφιστάμενης σημαντικής έλλειψης στελεχιακού δυναμικού, τόνισε ότι δε δύναται επί του παρόντος να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή στο υπάρχον καθεστώς, τόσο στις άδειες των Προϊσταμένων Κεντρικών Περιφερειακών Υπηρεσιών και ΠΠΛΣ, όσο και στην τρίμηνη άδεια ανατροφής τέκνου, στα τρίτεκνα και πολύτεκνα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ . Ανεξάρτητα από τα παραπάνω τόνισε ότι το θέμα θα μελετηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μετά την εισήγησή τους θα επανατοποθετηθεί σχετικά.

Εμείς από την πλευρά μας, επισημάναμε ότι η εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας και η κατάργηση των περιοριστικών διαταγών, δεν αποτελεί επιλογή αλλά μονόδρομο αλλά και υποχρέωση των διοικούντων.

Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε αναφορικά με τον τραυματισμό των στελεχών Λ.Σ. δυτών - διασωστών ελικοπτέρων SUPER PUMA, διενεργείται ΕΔΕ και διερευνάται παράλληλα από τις υπηρεσίες της Π.Α.  


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ       Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια