Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Χαιρετισμός Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα ΠΕΑΛΣ στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:52

Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί προσκεκλημένοι, συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι,

Σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του Προέδρου μας  κ. ΣΑΪΤΑΚΗ Δημητρίου και τις ευχές του για καλή επιτυχία στις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου σας.

Τα Σωματεία που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε σήμερα, με την ψήφο των συναδέλφων μας, το καθένα από την πλευρά του και στο μέτρο που τους αναλογεί, καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια, ώστε να ανταποκρίνονται με επάρκεια στις προκλήσεις των καιρών και όπως γνωρίζουμε όλοι, οι προκλήσεις σήμερα είναι πολύ περισσότερες από το παρελθόν, τα προβλήματα δυσεπίλυτα, οι συνομιλητές μας  σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης, αφερέγγυοι. Για όλους αυτούς τους λόγους το έργο των συνδικαλιστικών φορέων, εξαιρετικά δύσκολο.

Τα τελευταία χρόνια, μέσα σε αυτό το περιβάλλον, οι Ομοσπονδίες και Ενώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας, όλοι μαζί, βρεθήκαμε σε κοινές διεκδικήσεις, σε μια προσπάθεια, απόκρουσης άδικων και βάρβαρων επιθέσεων σε δικαιώματα και κατακτήσεις.

Σε πολλές περιπτώσεις η κοινή αυτή πορεία απέδωσε, έδειξε τη δύναμη του κοινού αγώνα, της συνεργασίας, της συνεργατικότητας.

Σήμερα, που τα προβλήματα ημέρα με την ημέρα διογκώνονται, πολλαπλασιάζονται, γίνονται δυσκολότερα και οι λύσεις τους απαιτούν τη μέγιστη προσπάθεια, η ένωση δυνάμεων, η συστράτευση για την αντιμετώπισή τους, καθίσταται επιβεβλημένη. Ποιά είναι η κορωνίδα  των προβλημάτων στην οποία πρέπει να εστιάσουμε, όλοι γνωρίζουμε, η απόκρουση των ήδη ψηφισμένων οικονομικών μέτρων για τις περικοπές του 2014.Πρόταση δική μας σε αυτό το Γενικό Συμβούλιο, που εκτιμούμε ότι βρίσκεται ψηλά και στην δική σας ατζέντα, είναι να τεθεί, να συζητηθεί και εί δυνατόν να παρθούν αποφάσεις για την παραπέρα στάση αλλά και τις ενέργειές μας συνολικά.

Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αυτή τη μικρή παρέμβαση, κλείνοντας, δηλώνουμε ότι εμείς στην ΠΕΑΛΣ οραματιζόμαστε το ιδανικό για να πετύχουμε το εφικτό και μέσα σ’ αυτή τη λογική καλούμε το Γενικό σας Συμβούλιο σήμερα, να εισηγηθεί, να συζητήσει, να αποφασίσει και να ενεργήσει επ’ ωφελεία των συναδέλφων σας αλλά και του κοινού καλού.
Σας ευχαριστώ, καλή επιτυχία στις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια