Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Σε δρόμο επίλυσης φαίνεται να βρίσκεται ένα ακόμη αίτημά μας

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 10:47

Αριθμ. Πρωτ.: 39/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως ενημερωθήκαμε, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, υπέγραψε το σχετικό π.δ. αναφορικά με την τροποποίηση των διατάξεων του β.δ. 160/1970 «Περί Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος», το οποίο και προωθείται για υπογραφή από τους συναρμόδιους Υπουργούς.

Αναλυτικότερα, με τις διατάξεις του ως άνω π.δ.:

- επιτυγχάνεται η κατά τρόπο δίκαιο και χωρίς διακριτική μεταχείριση μεταξύ παλαιών και νέων μετόχων, προσδοκία καταβολής του εφάπαξ βοηθήματος στη βάση των εισφορών τους, για πλέον των 25 ετών μετοχικής σχέσης, ενώ παράλληλα τα στελέχη ΛΣ τα οποία έχουν συμπληρώσει ή συμπληρώνουν εφεξής τις υποχρεώσεις τους, ως προς τον χρόνο παραμονής τους στις τάξεις του Σώματος, αποκτούν κίνητρα για παραμονή στο Σώμα.

- εξασφαλίζεται ο εξορθολογισμός των παροχών του Ταμείου και η προστασία της βιωσιμότητας αυτού, αναφορικά με τις περιπτώσεις διοικητικών αποκαταστάσεων, εξαιρουμένων των στελεχών που επανέρχονται πράγματι στην ενέργεια και αναλαμβάνουν καθήκοντα.

Αν και  η ελληνική πολιτεία, με τις επιλογές της, κάθε άλλο παρά έδειχνε να στηρίζει αυτούς που παρέμεναν εργαζόμενοι, με τη νέα προωθούμενη ρύθμιση, φαίνεται αυτό να αλλάζει προς στιγμή, αφού πλέον ενσκήπτει με ενδιαφέρον σε όσους συνεχίζουν να εργάζονται και να προσφέρουν, παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχονται από τις άδικες οικονομικές πολιτικές των τελευταίων χρόνων.
Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε η επιτυχής ολοκλήρωση του νέου π.δ. να αποτελέσει την απαρχή μιας διαφορετικής αντίληψης για την επικράτηση του αυτονόητου και της δικαιοσύνης.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ              Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια