Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

2η Συνάντηση Κοινής Επιτροπής ΕΚΣΕΔ Πειραιά – ΚΣΕΔ Λάρνακας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:16

 

 

2η ΣυνάντησηΚοινής Επιτροπής ΕΚΣΕΔ Πειραιά – ΚΣΕΔ Λάρνακας στο ΑρχηγείοΛ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο Αρχηγός Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΜΠΑΝΤΙΑΣ Δημήτριος δέχθηκε, σε επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα, την 09-09-2013 στο γραφείο του τον Διοικητή του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας Πλοίαρχο Φυτιρή Κωνσταντίνο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης συνεδρίασης της Κοινής Επιτροπής ΕΚΣΕΔ Πειραιά – ΚΣΕΔ Λάρνακας για το έτος 2013 επί θεμάτων έρευνας-διάσωσης, που έλαβε χώρα χθες στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Τη συνεδρίαση συντόνισε ο ΔΚΣΤ’ Υποναύαρχος Λ.Σ. Πετρόπουλος Παναγιώτης και συμμετείχαν ο Επόπτης ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Πατρινός Νικόλαος, ο Προϊστάμενος ΕΚΣΕΔ/Ναυτικού Τομέα Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευαγγελίδης Σπυρίδων, ο Υποδιοικητής ΕΚΣΕΔ/Αεροπορικού Τομέα Αντισμήναρχος Καραούσογλου Γρηγόρης, ο Διοικητής Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Αποστολών (GRMCC) Πλωτάρχης Λ.Σ. Σκουρτανιώτης Ευστάθιος και ο Επιτελής/ΓΕΑ/Α4 Σμηναγός Μπουλταδάκης  Γεώργιος. Από πλευράς ΚΣΕΔ Λάρνακας παρέστη ο Διοικητής Πλοίαρχος Φυτιρής Κωνσταντίνος ενώ στη συνεδρίαση συμμετείχε και εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ/Α2.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν είναι και η επικείμενη υπογραφή διακρατικής Συμφωνίας / Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα έρευνας-διάσωσης, η οποία θα ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα σε επιχειρησιακό επίπεδο συνεργασία των δύο Κέντρων. Συζητήθηκαν προγράμματα που βρίσκονται σε λειτουργία - εξέλιξη σχετικά με την έρευνα-διάσωση. Από Κυπριακής πλευράς παρουσιάστηκε το στάδιο υλοποίησης προγράμματος MEOLUT-MCCστο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SAR/GALILEO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια