Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΑΛΣ: 6ο Τακτικό Συνέδριο - Ηράκλειο Κρήτης - 19/10/2013

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 09:52


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώνουμε ότι το 6ο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το συνέδριο πρόκειται να φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και αναμένεται η ευρεία συμμετοχή τόσο των μελών της Ένωσης όσο και της πολιτικής και στρατιωτικής Ιεραρχίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα,  η θεματολογία της οποίας θα καλύψει ειδικά ζητήματα για τους πνιγμούς εντός της θάλασσας. Τα ατυχήματα στη θάλασσα και οι συνέπειες που μπορεί να έχουν στην υγεία, ακόμα και στη ζωή των θυμάτων, ενδιαφέρουν άμεσα την ελληνική κοινωνία, λαμβάνοντας υπόψη τη στενή σχέση της με το υγρό στοιχείο, λόγω και της νησιωτικής ιδιομορφίας της χώρας. 

Στην ημερίδα της ΠΕΑΛΣ θα συμμετάσχουν ως εισηγητές διακεκριμένες προσωπικότητες, που με τις διαλέξεις τους θα προσεγγίσουν το θέμα των πνιγμών στη θάλασσα και θα αναλύσουν εξειδικευμένα ζητήματα.

Πέραν των προαναφερομένων κατά τις εργασίες του συνεδρίου πρόκειται να παρουσιαστεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός της Ένωσης, ενώ θα συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν το Προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και θα αναφερθούν οι δράσεις που ανέλαβε η ΠΕΑΛΣ κατά το τρέχον έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια