Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση των συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας με ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη,.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 17:20

IMG295Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα 06-09-2013, στο πλαίσιο των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ. πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, συνάντηση των συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας με ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΠΕΑΛΣ ο Α΄ Αντιπρόεδρος Γούσιας Χρήστος και ο Περιφερειακός Εκπρόσωπος στη Βόρειο Ελλάδα Μακρής Γιώργος.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ παρέστησαν ο Βουλευτής Επικρατείας Τσουκαλάς Δημήτρης, η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Αμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία, ο Βουλευτής Αττικής Μητρόπουλος Αλέξιος, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αμανατίδης Ιωάννης και ο υπεύθυνος ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Σωμάτων Ασφαλείας Μαυρόπουλος Τάσος.

IMG293Κατά τη συνάντηση αναφέρθηκαν και τονίστηκαν από πλευράς των εκπρόσωπων των φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας τα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη τόσο στον οικονομικό όσο και στον θεσμικό τομέα.

Ειδικότερα από τους εκπροσώπους της ΠΕΑΛΣ τονίστηκε για άλλη μια φορά ότι τα στελέχη του ΛΣ δεν είναι «περικοπτώμενα οικονομικά νούμερα» ούτε και μηχανές που λειτουργούν αδιάκοπα νυχθημερόν χωρίς συναίσθημα. Αντίθετα είναι και αυτά άνθρωποι που εκτός από την υποχρέωση να εκτελούν στο ακέραιο τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά τους, έχουν και δικαιώματα, τα οποία, όπως φαίνονται στην πράξη η πολιτεία δεν τα διασφαλίζει. Αναφέρθηκαν για πολλοστή φορά στα χρονίζοντα προβλήματα, όπως τις συνεχείς περικοπές στους μισθούς, την ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την απαξίωση των επιχειρησιακών μέσων, και τις ελλείψεις σε γραφειακό υλικό καθημερινής χρήσης. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από πλευράς τους δεσμευτήκαν ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες κοινοβουλευτικές ενέργειες προκειμένου να τα αναδείξουν με σκοπό την επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια