Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΑΛΣ: Παρέμβαση αναφορικά με το προωθούμενο σχέδιο π.δ. για το νέο Οργανισμό του ΥΝΑ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:28


Αριθμ. Πρωτ.:  50/13
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Όπως πληροφορηθήκαμε βρίσκεται στα τελικά στάδια επεξεργασίας σχέδιο προεδρικού διατάγματος για τον Οργανισμό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Κατ’ αρχήν επισημαίνουμε μια ακόμη φορά την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα καθώς και την ταλαιπωρία και την κόπωση που έχει υποστεί ως τώρα το προσωπικό Λ.Σ. εξαιτίας της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του ισχύοντος δαιδαλώδους οργανογράμματος.

Επί της ουσίας κι αν και αξιολογούμε θετικά τη διαμόρφωση μιας λειτουργικής συνεκτικής δομής, που όπως φαίνεται προκρίνεται, θεωρούμε ότι προστιθέμενη αξία έχει να σημειώσουμε την ανησυχία μας, την επιφύλαξή μας, τόσο για το αν θα υπάρξει ορθολογική στελέχωση των υπηρεσιών που θα προκύψουν από αυτή τη «σφικτή» δομή, όσο και για το κατά πόσον μια τέτοιου είδους δομή, στον αντίποδα ακριβώς της προηγούμενης, όσον αφορά τις Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος, μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες και πολυποίκιλες προκλήσεις, με δεδομένη την αριθμητική συρρίκνωση του προσωπικού αλλά και την εκκρεμότητα σε πολλά θέματα αμέσου ενδιαφέροντός του.

Τα παραπάνω σημεία πιστεύουμε ότι πρέπει με ιδιαίτερη προσοχή να εξετασθούν από όσους έχουν την ευθύνη λήψης αποφάσεων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώσει αυτή τη φορά τις προσδοκίες των στελεχών Λ.Σ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ            Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια