Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Ζητείται συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:39


omospondies_logo
Αθήνα 19 Νοεμβρίου 2013
Αρ. Πρωτ.:605/13/42
Προς: Τον Υπουργό Οικονομικών
          κ. Ιωάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Κοιν.: Πολιτικά Κόμματα
  Κύριε Υπουργέ,
  Με έκπληξη διαπιστώνουμε από χθες ότι με αφορμή τις συναντήσεις σας με τους εκπροσώπους της Τρόικας, επανήλθαν τα σενάρια περί εφαρμογής, τελικά, των προβλεπόμενων από τον Ν. 4093/12 νέων περικοπών στα ειδικά μισθολόγια για το 2014, ύψους 88.000.000 ευρώ για τους ενεργεία και 162.000.000 ευρώ για τους συνταξιούχους συναδέλφους μας.
  Επειδή, πριν από τη συνάντησή σας με τους εκπροσώπους της Τρόικας εκ μέρους του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ είχε δηλωθεί ότι δεν θα ισχύσουν οι νέες περικοπές, αντιθέτως μέλημά του είναι να αρχίσει η αποκατάσταση των αδικηθέντων, σας ενημερώνουμε ότι πιθανή υπαναχώρηση στις απαιτήσεις της Τρόικας, που σημαίνει νέα καταλήστευση του πενιχρού εισοδήματος τουλάχιστον 200.000 συναδέλφων μετά των μελών των οικογενειών τους, αντιλαμβάνεστε ότι θα προκαλέσει νέες αλυσιδωτές αντιδράσεις.
  Όπως σας έχουμε επισημάνει με αφορμή τις αποφάσεις σας το προηγούμενο διάστημα, ο ένστολος έχει περιέλθει σε δεινή θέση -σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο-, εξαιτίας των συνεχών περικοπών από το 2009. Οι απώλειες των ετήσιων αποδοχών μας ανέρχονται περίπου σε 30% ανάλογα με τον βαθμό και τα χρόνια υπηρεσίας, χωρίς να υπολογίζουμε αυτές που οφείλονται στο «πάγωμα» των μισθολογικών ωριμάνσεων, του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας και των μισθολογικών προαγωγών, τη μείωση του «αφορολόγητου» στα 5000 €, την εισφορά αλληλεγγύης, τα χαράτσια και το κύμα ακρίβειας που έχει ισοπεδώσει το βιοτικό μας επίπεδο...
  Παρακαλούμε άμεσα και ει δυνατόν αύριο Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013, να έχουμε εκ μέρους σας μια υπεύθυνη ενημέρωση για τα πραγματικά σας σχέδια.
  Το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας πάνω από όλα!
ypografes_omospondion4

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια