Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΑΛΣ: Εκδήλωση κοπής πίτας 2014

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:27

Αριθμ. Πρωτ.:11/2014
 https://picasaweb.google.com/115032976341316110482/2014?authuser=0&feat=directlink

Στις 24-01-2014 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ, με εξαιρετική επιτυχία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε το σύνολο των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των υπηρετούντων σε αυτές, που δραστηριοποιούνται στον Τομέα Έρευνας και Διάσωσης για την σημαντική προσφορά ως εκ της θέσης τους στο Λιμενικό Σώμα και στο κοινωνικό σύνολο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά της ΝΔ και Ά Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Βουλευτής Β' Πειραιά της ΝΔ και Γ' Αντιπρόεδρος της Βουλής Κ. ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ Αναστάσιος, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΝΔ κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. ΜΕΛΑΣ Παναγιώτης, η Βουλευτής Β΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ κα ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ Μαρία, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Βασίλειος, ο Δήμαρχος Κερατσινίου κ. ΤΖΑΝΗΣ Λουκάς, ο κ. Γενικός Επιθεωρητής ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος ΛΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο κ. Επόπτης ΔΕΚΝ Υποναύαρχος ΛΣ ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ Αχιλλέας, ο Υποναύαρχος ΛΣ ΜΠΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Β΄ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΠΑΠΠΟΣ Αντώνιος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Γ΄ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΣΥΒΙΤΟΣ Γεώργιος, ο κ. Επόπτης ΔΝΠΑ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ Ευάγγελος, ο Διευθυντής ΔΙΓΑΚΑΛ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ κ. ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ κ. ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Ανέστης, ο Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ κ. ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος και ο Αν. Γενικός Γραμματέας κ. Καραδήμας Νικόλαος, o Πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ κ. ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος, οι Επίτιμοι Αρχηγοί Λ.Σ. κ.κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Αριστείδης, ΣΥΡΙΓΟΣ Ανδρέας, ΣΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος,  ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Κανέλλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ κ. ΚΑΛΟΓΕΙΤΩΝ Παναγιώτης, το μέλος Δ.Σ. του ΠΜ.ΣΑΣΥ-ΠΝ κ. ΔΕΔΗΣ Δημήτριος και συντάκτες του ναυτιλιακού ρεπορτάζ.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την αθρόα προσέλευσή τους, και τους ευχόμαστε και πάλι χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία και πρόοδο.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια