Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Διοργάνωση Ημερήσιας Εκδρομής στη Βοιωτία από το Γραφείο Ιερέα ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:12

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014διοργανώνεται από το Γραφείο Ιερέα ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ημερήσια εκδρομή στη Βοιωτία.

Αρχικά θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στη Μονή του Οσίου Λουκά στην περιοχή του χωριού Στείρι. Το μοναστήρι αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής και περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο ναό της Παναγίας «Σκριπούς» (9ος αιώνας μ.Χ.) στον Ορχομενό. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την τύχη να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική του ναού (αποτελεί το σημαντικότερο μνημείο από τη σειρά ναών του τύπου «σταυροειδής μεταβατικός» στον ελλαδικό χώρο) και να μάθουν για την προέλευση της περίεργης ονομασίας του αλλά και για το περίφημο θαύμα της που συνέβη κατά την διάρκεια της Κατοχής (10/09/1943). 

Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο πέριξ του ναού της Παναγίας «Σκριπούς» καθώς και στις πηγές των Χαρίτων.


Η τιμή κατ’ άτομο είναι 10 ευρώ και το λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Κεντρικό Κτίριο ΥΝΑ στην Ακτή Βασιλειάδη στις 08:00. Για πληροφορίες-συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στο Γρ. Ιερέα (αυτοπροσώπως στο γρ. 160 του 1ου ορόφου του κεντρικού κτιρίου ΥΝΑ ή τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 2104191314 και 6972221868 – π. Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια